Fantastisk bra serie !

Ishavet på 30 dagar ! Har sett det sista avsnittet på play ! Och vem kommer inte ihåg Ville Haapaslos resa Längs sidenvägen som gick för några år sen !  
 
      
 
Minnen ! Den här raketen har stått i Simrishamn på den här platsen sen 1967 ! Nu bor jag inte långt här ifrån den. Men på 1960-talet bodde man med sin familj ännu närmare ! Bara ett stenkast ifrån ! Och så här fin har jag aldrig sett denna plats innan ! Har väl funnits diskussioner om detta konstverks vara eller icke vara ganska länge förstår jag ! Men så här fin har man aldrig sett platsen vara som idag ! Njöt när jag satt en liten stund på en bänk o titta mig runt på bl.a. växtligheten !
 
           O fort går tiden ! I morgon skall åkas med en av sönerna o köpas persienner ! O nästa torsdag kommer systrarna o gör husesyn o hälsar på ! Kul ! O träffar övriga i min stora klan .
 
          Och det kom jag på idag ! Att gå fram och åter ner till hamnen ! En bra runda även det !  Varken korta eller långa rundor är att förakta !
 
 
       Jaa, nu skall man äta o sedan se på Tv ! Sen kommer man så småningom att kanske lägga till några sportkanaler på bostadsöreningens tv-utbud !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0