Jaa, 14 dagar på den nygamla platsen !

 
Joodå ! Så klart har det sina fördelar att flytta tillbaks till välkänd plats med en stor del av den stora klanen på plats ! Och sen har man  en del av den boendes på landet , ca 5 km söderut ! O detta ställe är en gård ! Och det här är lite foton tagna från gården ! Vi börjar med detta !
 
      Och här är ett foto taget mot hus med byggnader ! Jaa, tänk att få vara så pigg att man kan cykla ut hit ! När andan faller på o när det t.ex. fylls år ! 
Och här har vi ochså en familjemedlem ! Av 2 med samma utseende ! Som barnbarnen rider på ibland ! Få se nu ? Shetlandsponny var nog namnet ! Dom kan bli uppåt 30 år sa barnbarnet Moa ! Mor o dotter är det ! Om inte minnet sviker en så är dom 17 respektive 10 år gamla ! 
 
 
Jaa, ett nytt foto taget på plats från gården ! Mot havet i fjärran ! Öster , nordost ut ! Om man inte är fel på det !
 
Och häromdagen cykla jag förbi min gamla arbetsplats ! I en av dessa byggnader höll man till i 23 år ! Innan hoppa man runt ! På olika avdelnigar i ca 2 år ! Och efter jobb på livsmedelslaboratorium , fabriken las ner , blev det jobb inom sjukvården ! Från biträde, undersköterska, skötare till Sjuksköterska ! Alltså jobbades inom psykiatrin i ca. 23 år ! Och fick gratifikation för 25 år när det gicks i pension vid 65 års ålder 2003 ! Jaa, började på Simrishamns sjukhus i 40-års åldern ! innan dess ca 15 år på livsmedelslaboratorium 
                  Och nu har man ett bra liv som pensionär ! Nöjd är ett bra ord att lägga vikt på ! Inte så långt från mig i stan bor äldste sonen med med fru o familj ! Med 4 av barnbarnen ! Dom som är från 6 år till 21 dar gamla ! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0