Jaa, inte går veckorna långsammare precis !

 
För dom som känner till det  är jag nära Tobisviksbadet ! Det är väl bra att ha några utebassänger när västan blir för ihärdig på sommaren ! Norrut gick dagens runda. Inga dåliga vyer ! O att pulsa i sand går ochså bra för en pensionär liksom snöpulsning !
 
Jaa, sen ganska nära badet gick jag åter mot stadens centrum på denna stig som har gåtts många ggr..
 
 
         Sen träffade jag på denna välbekanta trappa och man kom en nivå högre !
 
Jaa, det här med nivåskillnader var det ! Och här tittar vi ut över det norra koloniområdet ! En bit hem hade jag men ingen trötthet konstaterades ! Och prat med en av svärdöttrarna blev det och med en  gammal kompis som är kul att ha i sin närhet ! I början av motionsrundan !
               Jaa, vi har ju en å som går genom stan, har aldrig sett den så igenväxt som nu på många ställen ! En årensning skulle behövas både här o där !
 
Jaa, i helgen går ju V-75 på Bergsåker, Sundsvall ! Jackpot den här gången ! Inte ovanligt ! Ibland blir det nån tusenlapp på en sjua ! Men ibland betydligt mera ! Men vadå då ! Ibland går ju många favoriter in !
           Jaa, Mif slog ju Örebrohockey borta ! Det var bra gjort ! Och gillar båda lagen ! Liksom jag gillar både Liverpool o Arsenal ! Arsenal ja ! Skadorna ! I helgen möter dom Swansea hemma ! I ligan !
              Jaa, motionen bygger för en spännande helg ! För då kan man lägga tid i soffan utan o bli försoffad ! Trevlig helg ! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0