Jaha, motionsrundor i olika natur !

 
         Jaa, det har det ju blivit under årens lopp ! Och då som mest sen efter pensionen 2003 ! Vid 65 års ålder ! Och då fördrivits mest vid Norra Vättern ! De senaste 10 åren ! Men nu är det Österlen, Simrishamn som gäller ! Och naturligtvis fortsätter fotograferingen  !  Efter samma intresse  av att förevisa foton som innan  ! Idag företogs en ca 4 km lång runda mot väster ! På denna gång- och cykelväg mot byn Gröstorp ! 
 
Jaa, och det här fotot togs så smoningom ! Och här är inget tal om platt som en pannkaka ! Här går väl nån ås av något slag ! Jaa, som sagt det här med Närkesslätten och Skåneslätten ! Dom har väl  båda mycket bördiga åkrar !
 
Jaa, det här fotot är taget mot Simrishamn ! Och efter ett tag vände jag näsan mot hemmet igen ! Via landsväg som kom ut på en annan landsväg ! Där det stod bl.a. stod Simrishamn 2 ! 
 
 
O så småningom var det inte långt  till bostaden ! Och det fotsattes då ju upp mot hyreshusen  !
 
 Jaa, sen var det inte långt hem ! Jaa, har ju bott här  i mer än 5 veckor ! Prata om att tiden går fort ! Kors , det är ju fredag i morgon ! Och då blir det en annan färdväg ! Och givetvis upprepar sig rundorna ibland ! Att gå längs havet är t.ex. inte dumt  ! Inte heller så här  års ! Jaa, gick ju ofta samma runda i Askersund ! Men motiven växla ju ändå , stundtals !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0