Jaa, vad säger man så här på morgonkvisten !

 
          Fotot är 5 år gammalt ! Och skägget är väl lite gråare ! Men beskrivningen på fotot som då togs är nöjd ! Och det är jag ! När det tänks på åren här uppe o flytten dit ner ! Svårare behöver det inte vara ! Och sen har man  ju  bra support o hjälp under processen ! Mot södern ! Jaa, det är ett väldigt röjande ! O sorterande av allt möjligt ! Var det nu kom ifrån ! Många liksom en annan undrar väl alltid när man flyttar, vad kom det ifrån o vad skulle jag med det till ! När det gäller t.ex. kläder o annat ! Men klädinsamlingar t.ex. via containers är bra att ha tillgång till !  O även kommunens sopstation ! Inte bara husets !
 
 Nu först efter intagande av första målet med ibland parakiten Totte på axeln så blir det en kortare motionsrunda ! Gäller att hålla fysiken igång ! Sen kommer röjande i lägenheten o sorterande ! Men helgen tar jag ledigt !
 
Vädret ! I morse var det + 2,5 C i Askersund ! Men solen kommer att värma upp ! Medeltemperatur räknas ut både för dagen o året ! Och när det gäller medeltemperaturen i Sverige nu o då så kan man även titta på 1933 o 1938 ! 
'
Utan att förhäva sig kan man väl påstå att varken försvar eller anfall fungera ! Om man tänker på Em-kvalet i fotboll o Sveriges match mot Österrike ! Generationsväxling på gång ? Jaa, måste byggas nytt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0