På sätt o vis är det ju en förmån !

 
Joodå ! Känner till Örebro, Luleå, Hjo, Kristianstad,  Simrishamn o Askersund ! Dessutom född i Stockholm .. Och i Stockholm och i Kristiansstad har man bott minst tid ! De andra platserna längre, längst med råge i Simrishamn !  ! Och som sagt utanför Hjo många somrar !
     Men egen familj bildades ju i Simrishamn ! Hä bare o inse o bejake ! Men det här med att ha sett Sverige från söder till norr, Inte oväsentligt ! Och då är det inte fråga om besök som turist !
 
         Sverige är ju ett avlångt land ! Hur många har bott både i Örebro,Luleå eller Simrishamn t.ex. ?
 O det här med att fantisera ! Vad hade hänt om min familj bott kvar i Örebro när jag växte upp ! Inget att fundera på ! Med facit i hand o barn o barnbarn i södra Sverige ! Men smultronställe har man rätt att ha från uppväxten i Örebro, Gällersta, Björneborg !
 
                Jaa, hösten räknas ju från september ! Men nu går man en ny vår till mötes ! Symboliskt sett !
 Fotot från hamnen i Simrishamn ! Cyklat omkring i stan ! Pratat med kändisar o anhörig, barnbarn  ! Druckit kaffe hos gammal arbetskompis ! Jaa, det är full fart på gubben ! O svårt o prata med kända o okända har man ju inte ! Gjorde jag redan på 40-talet enligt min fars dagböcker ! Konstateras !
 
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0