Vilken spännande match att se på !

Jaa, vad vore Världen utan t.ex. entusiasm, musik, sport, Vackra bilder o andra godbitar ! Förutom att ha en stor klan att glädja sig åt ! Men aptitretare är inte dumt att ha, som sagt 
 
          Matchen igår i Us-open mellan Victoria Azarenka o Angelique Kerber var en höjdare att titta på ! Både för mig o publiken på plats i New York ! Svängde hit o dit med fantastiskt fyrvekeri i duellerna ! O med möjliga o omöjliga bolldueller att titta på ! Håller med kommentaorn om att det var synd att inte båda fick gå vidare !
 
          Vitryskan  Victoria Azarenka är en av mina favoriter inom tennisen just nu ! Och politik i sport o musik blandar jag inte in i dessa aptithöjare ! Victoria har ju varit mycket skadad på sistone ! Och sjunkit från topplats till nummer 20 på rankingen ! Men är hon på gång !
 
Har nämnt det förr tror jag ! En av mina personliga favoriter förr var Ryskan Jelena Dementieva ! Som var en riktig kämpe ! Hon lade av 2010 , var rankad som högst nr 3 i Världen o tog 9 WTA-titlar ! Jag höll alltid på henne i matcherna oavsett vem hon mötte ! Känner ju naturligtvis henne inte ! Men gilla henne ochså som person ! Måtte hon ha ett bra liv ! Jaa, ibland blir man fäst vid personer utan att känna dom , personligen ! Har jag inget emot !
           Ha en bra dag Jelena och ni andra som läser detta ! Ni kanske känner henne ? :)
       Jaa, jag vet att Sverige förlora mot det Ryska laget i em.kvalet, såg andra halvlek ! Vi har väl fororat för mot ryssarna förr ! Fråga Karl den Tolfte ! :)
           O det här vem som var grymmast av kungarna , Tzarerna då ! Kan man ju fundera på ! För FOLKENS SKULL ! Och vilka hade makten över Finland i 600 år ?
 
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0