Att fundera o tänka har man rätt att göra i en demokrati !

 
O konstatera efter facit utan grubbel ! För befolkningars i länders skull ! När det gäller död, skador o flykt !Jaa, det här med som hände efter Libyens befrielse 2011 o utropande av Arabisk vår ! Det har vi facit på till i dag !
           Jaa, det här med att stödja o inte stödja ! Vilka stöder revolutionärerna i t.ex. Syrien ? Och var står dom politiskt o religiöst ? Och det här med 100 olika grupperingar som nämnts ! När det gäller revolutionärerna ! Och det här med den psykologiska krigföringen ! Där sidorna anklagar varann för att bryta eldupphör ! Jaa, med den röran som är i Syrien från ISIS till regeringstrupper ! Och vilka stod bakom gasattackerna ? Går det att utreda med allt från isis till regeringstrupper ! Men en del sägs vara förstört enl. inblandade utifrån ! Utan att ha trupper där !
              Man kan ochså titta på hur fortsatt det ser ut i Libyen, Syrien då, på gränsen mellan Syrien o Turkiet, i Jemen, Irak, Afghanistan , Nigeria o t.ex. i Sinai i Egypten ! För närvarande ! Och att tro att bara ISIS är aktör av extremister ! Då kan man ju t.ex ta fram Talibaner, Al Quida o Boko Haram ! Al Quida ? Jaa, dom sägs ha visat sitt fula tryne i Jemen ! Fn:s säkerhetsråd ! Dom lär antagligen inte heller ha stött nån revolution i t.ex. Syrien ? Nu får vi se om Sverige blir invalt o rättar till allting ! ?
                     Jaa, idag har vi följande väder i Simrishamn ! + 6 C , kuling från väst, växlande molnighet stundtals sol, några regndroppar på fönstret o  barometern står ungefär  på 1020 i lufttryck !
               Och nån cyckling blir det inte idag ! Blåser för mycket ! Så hä får bli apostlahästarna ! 
             
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0