Det gäller att veta var man står ! O symboliska foton !

Kommer att visa 2 foton av mig själv ! Så egotrippad är man ! Men det gäller ochså att kunna stå  för  vad man tycker o känner ! Men har man förmåga o ge en kram o ta en o veta att man inte vill nån enstaka människa nått ont så är det en bra gåva att ha !
 
Jaja ! Är för ett mångkulturellt samhälle och har pratat med människor från olika länder både i lokal o enskilt ! Allt från Uzbechistan till Kina,besökare eller som flyktingar ! Mannen från Uzbechistan var flykting, mötte på gatan, männen från Kina, var på vandrarhem och sysslade med uppsättande av konstverk till Open Art i Örebro ! Jaa, det här med Engelska har ochså via detta språk då, även då som ochså turist pratat  med människor från Iran, Irak, Syrien, Somalia, Israel. , Spanien, Grekland, England, Irland,, Uzbeckistan, Macedonien,Estland, Nederländerna, Och då Tyska med.folk från Schweiz, Tyskland o Österrike ! 
        O det här med bra minne när det gäller även korta samtal ! Med 2 män från Macedonien på besök i stad pratades bl.a. med om deras musikband Bioritam som jag upptäckt på nätet ! Det här med musiksmak då bl.a. från Balkan ! Jaa, visst Islänningar, norrmän, danskar o finnar har man ju pratat med ! Mest då med norrmän då det praktiserats i Oslo !
 
 
 Som omtalats innan så besökte underteckand för ca 18 år sen Turkiet ! Bodde i stad vid medelhavet, turistort  Har glömt namnet men vistades med anhöriga på hotell ägt av Kurder ! Tänka sig ! Och den här huvudbonaden hade man på sig ibland och det hade ingen nått emot !
           Och jag är för ett mångkulturellt samhälle ! Även om man har sina favoritländer och är emot RASISM mot minoriteter , här o där ! Och givetvis politisk och religiös EXTREMISM ! Jaa, accepterar inte religiös o politisk EXTREMISM från förr heller men intresserar mig mest för den som visat sig de t.ex. senaste 5 åren då saker o ting trappats upp ! Och sen hoppas jag att t.ex. Ryssland,, USA/Nato kan komma överens och att den genomskådbara psykologiska krigföringen o gränsframflyttningen avslutas o att landet Ukraina befrias från detta och blir t.ex. vän med Ryssland eller tvärs om som  jag pratade  med om med människor från Ukraina på vandrarhem i Örebro ! Har även läst för några dar sen att Nato o Ryssland skulle träffas 
                Dass war alles für diese stunde ! Nu blir det snart motion där unterwegs bl.a. ett svanpar besöks i väder med sol och blå himmel men nordostlig vind ! Jaa, det här med vantar på ! Kan ju ha dom i fickan ! :)
       På det övre fotot har mössa tillverkats av barnbarnet Totte ! Och då tänkte jag omedelbart på kung Salomo när jag fick den ! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0