Det gäller o komma ut innan regnet kommer ! I blåsten !

 
 Men jag inleder med detta foto retweetat från Der Brettemacher med texten Guten morgen ! Die kleiner Dinge sind manchmal  so groos ! Oder The little things are sometimes so great !
           Jaa,idag tänks på Tjernobyl o olyckan där för 30 år sen ! En fruktansvärd olycka i ett tydligen underklassigt kärnkraftverk ! Men tiden går och läker en del sår ! För några år sen sågs på tv-program att tydligen djur och växtliv bättrade sig igen ! Även nämdes nått om nya arter.: Och här skall påpekas att i Världen försöker man ochså förbättra energislagen kolkraft och kärnkraft ! 
         Som sagt det här med ochså naturkatastrofer som drabbar ungefär samma områden på Jorden då och då ! Sen 2011 då jordbävningen med påföljande tsunami drabbade Japan har landet och andra ställen i Världen drabbats av nya jordbävningar ! Och jordbävningar har ju inte med nån växthuseffekt o göra om man ser även till det förflutna . 20.000 människor omkom i Japan 2011 ! Men i en del rapporter stod det mer om kärnkraft dagen efter än om de som omkom av en naturkatastrof !
       Jaa, vad läste man på nätet nyss ! Enligt uppgift från Irak kan IS-attack drabba Stockholm ! Jaa, det är verkligen inte sånt man vill läsa om men genast tänker man ju på t.ex.Mellersta Östern o Belgien o Frankrike ! Det här med tidningsankor ! Nää då Säpo är medvetet om detta , naturligtvis ! Och sådana här skändligheter är ingen innevånare hjälpt av i Sverige ! Oavsett ankomst !
            Vädret ja ! Har läst om trafiksvårigheter i Norrland igår och även om snö i Götaland ! I går var det väl !
Och idag läste jag följande på Dmi ! Kold bygeluft over Danmark ! 
             Och redan nu kan konstateras att nått värmerekord från 27 april 1993 i Götaland på 29,0 C kommer inte att slås ! Inte från Svealand eller Norrland heller ! 
            Jaa, igår spelade  Tottenham o West bromwich oavgjort i Engelska ligan ! Så Leicester leder forfarande med 5 poäng ! Slår dom Machester united på söndag så blir dom mästare ! Hoppas nu när Arsenal inte kan !
           Ikväll kommer jag att hålla på Manchester city när dom spelar semifinal i Champ.League mot Real Madrid ! Och inför semifinalerna nu så håller jag som sagt på Bayern München ! Hoppas dom tar hem titeln !
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0