Det här med att kunna bli dubbelt mobbad o få hat mot sig !

 
          Det här är ett foto av undertecknad taget för några år sen Och det här med utseende o tillhörighet ! Det finns ju fördomar mot ! Att jag vårdar mina Kristna rötter, döpt i Katolska kyrkan i S-holm med Mormor som gudmor och är Israelvän ! Har aldrig förnekats Jaa, det här med dubbel mobbning kan man även tänka på ! Och hur bl.a Kristna, Judar o staten Israel blir utsatta/utsätts för hat och självmordsbomber o bombbälten ! Och det här med att bara fixera sig vid det fruktansvärda IS är ingen lösning på den inbördes kampen bland muslimer/ muslimska ledare typ mullor o shejker ! Och den kan väl knappast skyllas på Israel eller västvärlden eller växthuseffekten ! 
          Har pratat om bl.a annat detta ! Talibangruppen som i Pakistan var ute efter Kristna och vid självmordsbombning tog livet av både Kristna o Muslimska barn bl.a.! Att då komma till rätta med det fruktansvärda IS och då även upptäcka att fotfarande andra EXTREMISTISKA föreningar o grupper inom Islam kvarstår ! Och fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer och vilka som får lida för det !
                I en integration borde förutom att lära sig ett språk, få ett arbete o bostad ingå samtal om de egna problemen inom Islam ! 600 år gamla sådana ! Nu har jag själv hjälpt till att lära flyktingar svenska bl.a ! Men vi hade ganska frispråkiga samtal !Och pratade om min tillhörighet !
          Det här med Saudiarabien o Iran ! Och hur det t.ex. går till i Jemen o Libyen ! O i Turkiet o Kurdistan ! O  gått till i t.ex.Belgien o Frankrike o hur även Judar blivit utsatta för Extremister där ! Och det här med  Köln glömdes ju fort ! Och det här med politiker som tar upp Brevik som jämförelse ! Den ena extremismen väcker kanske den andra extremismen till liv o tvärs om ! O kommunisternas illgärningar pratas inte om i samma utsträckning ! Inte så länge sen vi hade ett parti där kommunism ingick i namnet och vilka stöttade dom ? Och deras idoler  var  en gång i tiden Sovjetunionen o senare även Östtyskland Och när det gäller vårt egna land det här med växande antisemitism i Malmö t.ex. Sen är det bara att studera kartan i Mellanöstern för o se vilken religion  som har majoritet i tankesättet o agendan när det gäller hatet mot Judar o Israel ! I bland bl.a  det ständigt återkommande vi skall utrota Judar o Israel o behandla dom värre än grisar ! Hur många har läst den agendan ?
      Har även pratat om Hamas och hur dom tog över makten i Gaza i en inbördes uppgörelse med dom som nu regerar på Västbanken ! O införde sharialagar i Gaza ! Började bygga underjordiska gångar o stuntals skickade raketer mot del av Israel ! Hade nått annat land godkänt det ? Jaa, det här med att skicka raketer från bostadsområden o från institutioner o sjukhus !
                   Det här med att prata i klattext utan att diskriminera nån enskild på gatan eller vid bordet som icke gjort en något ont ! Och det här med att sopa saker o ting under mattan för att skydda en majoritet i t.ex. bostadsområde eller asylboennde där en del element inte uppför sig väl tjänar ingen på !
     Och då avslutar vi med när den hyllade revolutionen i Syrien sattes igång ! Och när resultatet nu kan ses ! Mer döda, mer skadade o fler som fått fly ! Det här med  utnämnandet av Assad som den ende boven ! Och det här med vilka ännu fler bovar som dök upp. ! I organisationen IS t.ex. Hade man inte hört talas om innan !
Och i sammanhanget kan man ochså nämna det här med paraplyorganisationer ! Och vilka som jublar när IS begår sina fruktansvärda brott ! O springer o visar sina flaggor !
 
 Jaa, men nu blir det inre tjänst, byte av sängkläder mm. Och sen i eftermiddag öva bland annat att sjunga psalmer i en Kristen kör ! Och hoppas att man inte blir utsatt för det ena eller andra o får det ena eller andra epitet ! Jaa, även att kunna se nackdelar med saker o ting utan att vilja nån enskild nått ont ! För mig gäller det hela företeelser när det gäller både politisk o religiös EXTREMISM ! Och faktum kvarstår ! Det går inte att komma ifrån vilka som i nuvarande läge i Världen sitter i bombbilar o går med bombbälten ! Vilket är till förfång för länder o deras befolkningar i Afrika, Mellanöstern o Europa bl.a. ! Och vilka understödjer ekonomiskt och vilka får betala priset ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0