Det här med att tycka om vackra bilder o vacker musik efter sin smak !

 Jaa, i det här landet har vi ju en demokrati ! I Tyskland är ju Nazism förbjudet t.ex. För min del skulle det aldrig röstas på partier som är längst till Vänster eller Höger ! Och att man inte tycker om nuvarande regering är ochså en demokratisk rättighet !
         Det här med bevingade ord o meningar som kan uttalas i intervju med utländsk media ! Har ju läst ordet surrealistisk och följande mening...Sverige har icke ett enda samhällsproblem.! Kan man  hitta nått land där det aldrig eller i dessa tider funnits nått samhällproblem ?
 
                Har ju ett digert arkiv med foton ! Detta foto från 2006 har nog visats innan ! Det togs av mig under en fotvandring i Tiveden med kompisen Torsten ! Mitt inne i djupatse storskogen fick vi plötslig syn på dessa får ! Vi som tittade efter andra spår av djur och hoppades kanske få sen en skymt av ett rovdjur eller annat djur som man väntat sig att få se !  Jaa, lodjur  t.ex. Eller möjligtvis varg ! Vilka bytesdjur för dom !  Och nån fårfarm kunde vi inte se när vi fortsatte vandringen mot t.ex. öppnare område !
 
 
Jaa, det här med  nuet ! Detta foto är retweetat från Royal Colours med texten A field of flowers in Japan that looks like an endless ocean !
 
Jaa, tråkigt ! Psg med Zlatan förlorade kvartsfinalen mot Manchester C . Jaa, Zlatan inte mycket positivt ang. heller hans insats ! Och tyvärr förlorade Wolfsburg mot Real Madrid ! Ledde ju med 2-0 sen sin hemmamatch ! Och ikväll får vi se hur det går för Barcelona o Bayern München ! Dom har inga lätta matcher precis !
         Vädret ? Här i Simrishamn var det så kallt igår, trots en del sol, i den nordostliga vinden ! Och i denna stund regnar det på terrassen bl.a. Så nån cykeltur blir det inte idag ! Men en motionsrunda förbi svanparet och handlande bl.a. Och i Sverige har man rätt att uttala sig om det inte sker i rasistiska ordalag och våld har man inte rätt att ta till som medborgare t.ex. Och det gäller alla som vistas här,  naturligtvis !
 
För några år sen hade jag flera hibiskusar , av olika färger ! Och lyckades väldigt bra med dom ! Dom har ochså fotats av ! Men sen hades det några andra sorter i stället ! Och numera har jag 2 porslinsblommor i köket ! Få se hur jag lyckas med dom ! Har hotat dom med " sköter ni er inte så blir ni utbytta mot hibiskus " 
           Har ett bar liv o en bra plattform där många intressen ingår ! Sen vad folk tycker om en ! Det är en helt annan sak ! Jag fortsätter att köra mitt koncept oavsett !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0