Det här med svanen som jag går förbi varje dag !

 
Denna vackra svan har nu efter parningen som jag såg legat här en hel vecka nästan ! Men partnern har inte setts på flera dagar ! Kommer att fortsätta att gå här varje dag o kolla upp. Jaa, många andra går ochså förbi o nån fotar som en annan.! Blir inte riktigt klok på detta ! För vädret idag var ganska kyligt i den ostliga vinden ! Och har läst på nätet att knölsvanen inte lägger ägg förrän i maj, juni !
 
Jaa, en Honda Gold Wing ! Ochså en vacker syn på sitt sätt . Men jag tyckte mycket om min Yamaha Wirago som man hade en gång i tiden ! Och den hade jag  i flera år bl.a. Efter att ha skaffat den ett par år över 50 !
 
Jaa, det här är inte heller nått dumt foto ! Våren nalkas och hoppas på varmare ! Har varit vantar på nästan varje dag hittils även efter snön som låg i 2 omgångar i mitten av januari o senare ! 
 
 
Och utan för min portingång har trädgårdsarbete varit i gång även där det inte syns har buskar klippts o så vidare ! Och utanför min terass på  baksidan börjar gräset  att bli grönare o buskar o träd knoppas så smått ! Och kikare tas emellanåt fram för att titta på fågel, fåglar !
 
            Jaa, o ibland tänker jag på detta när tillkortakommanden kommer fram ! Det är  lätt att sätta sig på en piedestal när man inte är i andras situation när t.ex. mammon lockar !
  
Och detta vänder jag mig bestämt emot ! Idag har Fn:s kvinnogrupp läxat upp Israel för sin behandling av kvinnor utan att nämna Saudiarabien, Syrien, iran eller Jemen m.fl. länder ! Vad jag undrar är hur många i kvinnogruppen som tillhör en Arabstat ! Och hur många fler arabstater finns inte i Fn än Israel ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0