Det här med vyer o fortfarande känna igen dom !

 
Jaa, det här fotot är taget 2007 i slutet av mars ! Tog 2 foton av denna lilla sjö norr Askersund ! Varav ett, det andra används som skärmbild på datan ! Foton är ju ochså en spegling av ens liv oavsett om man fotograferat av gamla svartvita med sin kamera eller andra från i mitt fall där det finns bildbevis för bl.a. ihärdigt motionerande från 2006 ! Ja, och nu läggs ju upp fotoalbum för nuet d.v.s år 2016 ! Jaa, faktum är att fotot påminner mig om vandringen den dan ! Minnet är det sannerligen inte nått fel på !
 
 
       Och detta foto är från 2006 ! Taget på våren nån gång troligtvis ! ? Datum är bortraderat p.g.a. omläggning av systemet ! Men vet att det är taget år 2006 beroende på nedanstående foto !  Och kompisen Torsten har tagit detta foto ! Under en vandring i Tiveden !
 
 
Från juni 2006 i östra Berlin under fotbolls-vm i Tyskland ! Tillbringade en vecka i Berlin då ! Fråga nedanstående dam om ni inte tror mig ! 
   
 
                            Vem kommer inte fortfarande ihåg det här med VM, Anke ! Det gör säkert du ochså !
 Jaa, Berlin jaa ! O det här med städer man skull vilja bo i utan att se ner på nuvarande liv ! Jaa, visst Berlin och tyska språket som behärskas bra. Men Rom , Jerusalem o en del andra städer ! Kul att fantisera om för en som kallar sig Världsmedborgare ! Och det här med om att man lever i nuet ! Idag får det ses om det blir motion med ochså cykel eller inte !
          Joo då har mycket roligheter i huvet oavsett vad folk tycker om en och som individ med själständigt konstaterande o tänkande ! I sikte för en optimist hägrar en resa till Bornholm o en till Stockholm ! Men i nuet gäller bl.a  motion ! För att vara på allerten oavsett det ena eller andra ! Under vandringen på livslinjen med fötterna på jorden o armarna mot himlen ! Och nu hägrar dagens motion som sagt ! Med inlämning av lottorader !
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0