Jaa, det här med att vara envis....

 
Jag kan väl önska trevlig helg en gång till ! Det här med att man lever som man lär när det gäller t.ex. motionen som  doktorer berömt mig för ! Och med förvåning sett på syreupptagningsförmågan !
      Envis gubbe ! Är väldigt bra att vara en envis gubbe o det tänker jag fortsätta att vara ! Och man blir aldrig för gammal o lära sig saker o ting om det ena o det andra. Och erfarenheten är ochså stor att samtala, ha samtalat med brunögda, blåögda o kanske även nån gång med grönögda o de som har melerade ögon !
         Idag var vädret skapligt o solen lyste en del o värmde upp även skuggan ! Och cykling företogs o blev tid även för pulsning i sand längs innanhavets kust !
              Och innan detta har duktige gubben dammsugit i lägenheten ! Inte det här med att bara
 
 
vara envis har ochså en vilja av stål ! 
 
                               Ett foto från 2007 ! Men fighterandan är den samma ! Och jag tar inte emot förolämpningar från varken brunögda eller blåögda ! Nu pratar jag inte om släkten ! Så det inte blir några missförstånd !
 
 
         Och är glad över att ha besökt stället där jag växte upp i Örebro/Gällersta ! O bott nära i 11 år ! Gentlemännen på bilden år lekkamraten Rolf, kusinen Gunnar o undertecknad ! Jaa, tyvärr är inte den andre lekkamraten från Björneborg Sven-Arne med här men jag kan se honom framför mig som pojke och i nuvarande författning ! 
 
Trivs bra här i min mysiga lägenhet ! Men mitt kära Björneborg med omnejd kommer alltid ochså att finnas i mitt sinne ! Jag kan se pojken Jan springa omkring här med stor entusiasm ! Det tillhör min livslinje och denna vetskap ger mig ochså en bra plattform o stå på vare sig man bor " i Korpilombolo eller Katmando " 
          Alla har vi ju våra smultronställen här i livet som då  mest hänvisas till uppväxten i kanske den viktigaste åldern som danat en !
           Jaha som det kan bli ! Från början var det inte meningen med att skriva om Björneborg ! Men vadå då
 
 
! Jaa, men här har vi ju mina gamla lekkamrater ! Sven-Arne o Rolf ! Bara en sån sak ! Trevlig helg på er pojkar ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0