Jaa, det här med motionens betydelse !

 
Joodå ! Har ju inte tagit mer än nån  kortrunda de senaste dagarna inbegripet den " lediga " lördagen ! Men idag trotsade jag den byiga sydostliga vinden o cyklade i väg till Vårhallarna ! Och tog en kortare promenad längs innanhavet ! Konstaerar liksom folk man mötte att några vårkänslor fanns inte i luften ! Måtte det inte bli en så kylig vår o sommar som förra året då det sades att det var länge sen denna kylighet kunde påtalas ! Jaa, I Askersund i våras 2015 fick bl.a boulegänget uppleva detta ! 
            Jaadå o igår bekanta jag mig med vårdcentralen i Simrishamn för den skall jag använda mig av i fortsättningen ! För om någon några månader behövs medicierna skrivas nya recept på ! Men har känt mig lite yr de senaste dagarna ! Så det togs en del prover redan och bl.a.hade jag en syreupptagnings-förmåga på 99 % o de andra var ok ! Men fler skall tagas ! Och vilken trevlig At-läkare som tog hand om mig , Evelina var namnet !Och hon hade en doktor som mentor ! O hon skall ringa om tid till nästa blodprovstagning ! Jaa, ha ju väldigt låg puls det sågs när blodtryck  togs ! Men som sagt , inga förändringar på blodtrycket sen det mättes i Askersund för snart ett år sen.! Jaa, det här med den låga pulsen kan vara en naturlig del av mitt status ! Men det var ju första gången dom tog den i Simrishamn sen jag fllytta där ifrån ! Jaa, men bra att dom är noga och jag skulle fortsätta o motionera utan att oroa mig !
           
 
  Intresserar mig mest för svanparet i hamnen ! Ingen låg i redet av dom som har rede vid ån ! Det man funderar på här är om det är för kyligt för att äggen så småningom skall kläckas ! Och när paret fick vårkänslor var det varmare än nu på sista tiden ! Och ett foto i veckan utlovas som sagt av svanparet ! O på väg mot hamnkiosken blev man utskälld av en gås ! Det är länge sen man blev ! :) 
 
Jaa, det här  fotot har man visat innan Retweetat från Marie Nassar tycker jag o säkert andra mycket om ! Det här fotot kan man ju bli berörd av på olika sätt ! Men jag har ju framtidstro så jag ser barnbarnet Rut framför mig !
                      Jaa, bemötandet på vårdcentralen i Simrishamn är jag nöjd med ! Och för mig har det ingen betydelse om dess tillhörighet ! Och det är lika dant med äldreboenden  ! Har träffat på både kommunala o privata som funkat bra ! Och hoppas att man har nått o säga till om själv om och när  man hamnar på ett sådant ! Som sagt det gäller att ha fötterna på Jorden o armarna mot Himlen ! Symbolik som man kan ha så länge hjärnan o sinnet funkar !
        Jaa, det kommer jag att göra som sagt ! Att hålla på Manchester City i kväll när dom spelar hemma mot Real Madrid ! Spännande ! Men troligtvis är väl Real Madrid favoriter men allt kan hända som det heter !
      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0