Jaa, det här med olika intressen ! Oavsett vad som konstateras för tillfället !

 
Jaa, fotografering ! Ett av många olika intressen på livslijen ! Man kan säga att 2006 tog fotograferandet riktig fart ! Övriga foton som är med på bloggen är avfotografering av gamla foton via min utmärkta lilla kamera ! Inköpt 2006. Det här med musik o musikhistoria från den gamla medeltiden på Alexander den Stores tid , t.ex.Jaa, det här med morionen o möten med kända o okända, från hemmet och åter ! Det här med Jerusalems/ Mellersta österns historia t.ex. ! Mm.mm. ! Jaa, sport  bl.a. !
 
Detta foto är från gårdagens motionsrunda via cykel och sen gående i Vårhallarna  ! Och åter till hemmet via Simrislund ! Detta foto ja ! Hur många ggr. har man inte stått här o tittat mot havet ! Och några ggr. promennerat ner till syföreningshuset ! Där spill o dans ute och inne förekommit !
 
Jaa, det är bra med ett digert fotoalbum från gamla tider o nuet ! Och ha bevis på vad man gjorde och då att man inte tar i för mycket ang. att man lever som man lär ! Som väl är är skrivandet om förskräckligheter i stor minoritet ! Ja att ångra saker som inträffat i ens egna liv ! Är väl inte nån större mening med om man har ett optimistiskt sinnelag ! Och medfödd entusiasm ! Nää, ångrar inte t.ex. tiden i Närke som pensionär ! Med bl.a farmor o Örebro på näthinnan ! Det här med att vara uppväxt på olika ställen ! Är  även det en del positivt med !
 Jaa, och i eftermiddag blir det månadsmöte med pensionärsföreningen ! Samma förening som i Askersund ! Bara en sån sak ! Och det här med att man nu kan förena cykling och gående när det gäller motionen ! Bara dett nått positivt att tänka på ! Oavsett hur många anhöriga man har !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0