Jaa, det här med sång o musik !

O det här med olika intressen gör ju att dagen är en intressant iaktagelse att göra redan när man stiger upp ! Kan ju själv sjunga skapligt o i liten kör ! Men har spelat in filmer med ljud från min lilla kamera som finns bl.a.bland bilder/filmer ! Och där sjunger jag till bakgrund på datan bl.a Hava nagilah o Tumbalalika ! På orginalspråk men har även den svenska texten att titta på ! Dessutom har man gnolat till Pråmdragarnas sång med understöd av Ivan Rebroff/Hans Rolf Rippert !
               Kan ju vara bra att  veta för människor som bor abroad ! Tyvärr så går det inte att få ut dessa filmer här på bloggen ! Har fått ut dom bl.a på Facebook, men.. Det här med musik från Balkan ochså och den tidiga/ bysantinska o medeltida musiken med bl.a texter på latin o klassisk musik ! Om man skulle kunna bo utomlands ? ! O varför man är intresserad av denna musik sedan många år ? En av mina temperaturhöjare i det dagliga livet !
                 O det här med olika intressen o ständigt läsa på  för att komma ihåg ! O motionera ! Är bl.a till stor nytta för att genomföra det egna konceptet till förmån för kropp och sinne ! 
            Joodå det här med Jantelagen i bl.a. Sverige ! Den kan alla råka ut för ! Du skall inte tro att du är nått !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0