Jaa, det här med vårens utropande utan facit !

 
Jaa, när jag började fotogarera av svanparet efter deras parning ! Var ju vädret varmt o skönt o sen har det varit lite si o så ! Bla. när nv o no-vindar uppenbarat sig ,även väst ! Jaa idag ångrade jag mig att det inte togs en tröja till på mig. Och nån cykelfärd blev det inget tal om i den kalla nordost- vinden o det  kalla regnet med stora droppar ! Men gick ut än då ! Och detta foto togs ! Hanen syntes ej till ! Men när jag ser detta foto så kommer tanken, blev euforin för stor och parning togs till verket i det då mycket varmare vädret för några veckor sen  !
          Jaa, det här med förra årets vår o sommar ! O som sagt utropande om vårens o sommarens inrusande ! O sen rubrik om t.ex. kallare vår än på ett tag ! Att det kommer ett kallt regn syns inte på fotot ! Mina vantar blev genomblöta innan det koms hem efter bla. handlande !
         När det gäller handlande har jag jämfört priser efter då mitt koncept när det gäller att äta mat ! Föda . Och  har nu kommit underfund med var man skall lägga tyngden på handlandet !
              Och idag han man hem i tid för att tillreda föda o se på Seinfeldt på Tv. Den serien är en av mina favoriter . O blev det när den började ! Detta är alltså gamla inspelningar som går i repris !
 
Vår budgeten jaa, Svt.s Knutsons kommentar är Finns orosmoln på en ljus himmel ! Jaa, det här med löften ang t.ex.lägst.arbetslöshet  i Eu ! Upp mot 2020 ! Lägsta arbetslösheten har Tyskland i EU 4,3 % Sverige har 7,8 läste jag på Ekonominytt ! Vi får ju se 2018 ! Kan ochså påminna om S valsiffror 1994 på 45 % ! Och nuvarande enligt väljarundersökning ca 25 % ! Tittade ochså på M:s siffror då o nu ! Är bara 3 % högre nu ! Och då kom jag som fri tänkare tänka på vilka som fått SD:s röser tills nu o tjafset därom ! Själv känner jag till att det bl.a är en del invandrare o lo-folk som röstar på SD ! Och det här är säkert svårt att göra en undesökning över partigränserna på ! Jag röstar ju inte på SD men vem skulle våga erkänna att dom gjorde det i dagens läge ! Jaa, man pratar ju om dold rasism ! Och oberoende av det det  här med dolt röstande på SD !
          Som sagt ! Från 45  till 25 var det.! Och för många år sen läste jag nånstans att S siffror skulle sjunka ! Det gick inte o leva på gamla tider när allt gick upp i Europa efter kriget ! Och då mest i Sverige som slapp vara med om det !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0