Jaa, skam den som ger sig !

 
Idag  cyklade jag åter norrut ! I ömsom sol o moln o nån regnskur ! Och i morse läste jag nått om snöfall i västra Svealand ! En annan har ju varit med förr och sett blöta snöflingor i Simrishamn Valborgsmässoafton mer än en gång,nån gång med barnen ! Bra med minne ! Jaa, cyklande företogs till inte så långt från Baskemölla ! Det räcker med det i det ganska kyliga vädret mellan solglimtarna !
 
Detta foto togs på återvägen mot staden ! Och det ganska mörka molnet syns ju i bakgrunden.. Men kom bara några regndroppar ! Gick mest förbi ! Jaa, trots kyligt väder det mesta av månaden så har det ändå slagit ut en del , som synes ! Jaa, det görs nu när detta skrives ! Lyssnas på den grekiska sångerskan Kelly Koleidou ! Och på en social sajt följer en av dessa många bra sångerskor Despina Vandi mig !
 
Och så småningom kom jag till denna del av Tommarpsån ! Fotot togs från en liten bro som man gått o cyklat över ett otal ggr i sitt liv ! Vek av till höger och sedan kom jag till...
 
Förbi denna centralt liggande kyrkogård ! Där en kompis ligger begravd som jag umgicks mycket med när det begav sig ! Bla. var vi i Wien o på Rhodos på semester för många år sen ! Frid vare med dig gamle kompis !
        Joodå det har man ochså gjort ! Hämtat V-75 program till lördagens V-75 som går på Åby ! Med ett storlopp !  Olympiatravet !
 
Jaa, har ju en del olika mappar med foton här i datan ! Och det här fotot är taget från ett som heter blommor o växter ! Passar väl bra om man ser till vad man ser fram emot ! Rododendron var ordet. 
          Och i kväll skall bl.a ses på matchen i Europa legaue mellan Villareal o Liverpool !
     Jaa  Och föregående inlägg med foton från Irland o Slovenien har jag fått 2 kommentarer på i dag ! Bl.a. från en person som heter Ewelina ! Och dom tyckte det var fina bilder ! Ewelina , jaa, det hette  ju läkaren som jag besökte häromdagen ! Som jag hade en bra dialog med ! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0