Jaha, godmorgon ! Hoppas ni ochså haft en bra helg !

 
En annan är ju som en är ! Önskar alla medborgare  från USA till Ryssland fortsatt välkomna till denna blogg hos en som inte " är nån Världskändis " ! Men lika mycket värld som människa för det !
          Ovanstående foto är hämtat från Mamö Arena där även handboll kan spelas ! Och var nånstans var inte grandpa Jan och hans son Peter o barnbarnet Pelle igår ? Jo på plats o såg matchen mellan Sverige o Spanien i  handboll för herrar gällande Os-kvalet till Brasilien !  Och här står lagen uppradade innan Nationalsångerna !
 
Jaa, denna spännande match ! Många torde ha bitit på naglarna både framför tv:n o  i Malmö Arena ! Får titta på mina ! Någon i alla fall ! Det är nämligen så eller var att Sverige hade råd att förlora med 2 mål för att gå vidare till Os i stället för motståndarna Spanien ! Slovenien var redan klart ! Slovenien är ett av flera länder i Världen som jag känner för och ochså velat besöka o bott i av vissa skäl ! Men gratulerar dom oavsett ! Det gör säkert Tina Maze ochså ! :)
                  Jaa, kan ni tänka er ! 5 sek före slutet slog Ekberg in en straff som gjorde att Sverige gick vidare till OS ! Och har man empati så kan man ju känna det för Spanien som det tog 5 sek  för att inse att nu är det kört ! Och detta foto visar när de Svenska spelarna avtackar publiken !
               Och det här med att åka med de nya Pågatågen och titta på det nybyggda i Malmö när det gäller t.ex. järnvägsnätet ! 
           Och nu skall vi först skicka ut det här över världen ! Har ingen stor läsekrets ! Som t.ex. kändisar har från den ena sysselllsättningen till den andra ! Men att människor från övriga Världen kan titta på denna blog vet jag. Har haft bl.a från Kina ...till Sverige ! Skämt osido, många länder !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0