Ny rapport ang. svanarna !

 
Visst är jag nöjd med det här  fotot från idag ! Svanen ligger tryggt kvar i redet och ser ut att må bra.! Och än så länge vekar den fått vara ifred ! Går ju mycket människor förbi ! Ochså med hundar.. Vi får hoppas att inga rötägg stör den ! Men både hanen o honan  turas ju om att vara i redet när eller om äggen är lagda !
 
 Och till min glädje visade sig patnern idag igen ! En bit bort ! Så kanske det är så då att dom avlöser varann i bland o äter upp sig med vad dom hittar i vattnet ! Kanske alger sjögräs eller smådjur t.ex.
Jaa, i morgon blir ingen runda bl.a till dom ! För då skall det gå o sjungas på eftermiddagen o has inre tjänst på förmiddan !
 
 Idag träffade man en av sönerna som hastigast i stan ! Och i det fina vädret pratade man med kända o okända , både ståendes o sittande i solen . Och många man pratar med är bekymrade över vad som händer o hur det skall gå i Sverige ! Jaa, det med åsiktsförmeling o nyhetsförmedling o sopande av saker o ting under mattan.! Tror inte det är till hjälp heller för flyktingars integration o hålla på så !
      Jaa, och nu blir det snart till att titta på Champions League ! O följa matchen mellan Barcelona o Atlehtico Madrid i första hand ! Den andra matchen är Bayern München o Benfica !
          Jaa, dass var alles für heute !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0