Varför inte 2 olika havsbilder !

 
Satte cykeln här och gick vidare en bit norrut ! Och detta vatten som syns kallas  ju för Innanhav trots benämningen Östersjön eller Batic see ! Och när jag kom ner till parkeringen längre bort kom man i slang med 2 tyska män med fiskeutrustning som inte var särskilt glada över blåsandet ! Men som vanligt uppskattades min tyska och dom tyckte det var kul när jag räknade upp en del städer som en del av mina gener beträtt eller beträder ! Nån hade anknytning till Köln men hade aldrig hört talas om namnet Bönner ! Jaa, finns inte så många som heter Geuken heller i Tyskland, som sagt ! Men däremot en massa som heter Scmidt ! 
        Har skrivit om detta innan. Men har ju läsare bl.a. från Tyskland ! Vet  !
 Jaa, var kan det här fotot vara ifrån då ? Med ett annat hav ! Joo, fotot är retweetat från Picture Ireland/ Stefhani Horgan och fotot handlar om Cobh, hamnstad på Cork !
             
                  Jaa, det här med att hitta foton från annat håll ! Världen är stor o består av många mest mänskliga varelser ! Även om vi inte skall underskatta fanatiker o extremister o deras uppfinnings- rikedom för att nå sina syften !
       Joodå nu tänker jag på matchen i kväll mellan Atletico Madrid o Bayern München ! Ingen lätt nöt att knäcka för Bayern. Men kanske dom har förmåga som inte så många andra har att dyrka upp Atleticos försvar ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0