Jaa, det här med att hitta ett OS-koncept !

Joo, jag sitter inte uppe på natten ! Blir tittande på OS till längst kl. 24 o välja ut saker på eftermiddagen o kvällen. Idag skall det bl.a tittas på boxning. 
          Men vem tycker inte om att se i efterhand på väna Lisa med början. kl 8 på tv 3 t.ex. Äta frukost o titta på repriser från natten. Och sen blir det motion innan eftermiddagens begivenheter . Och det gäller att inte titta på nån resultatbörs eller nyheter innan kl 8. Och detta mitt koncept funkar bra. O Lisa Miskovsky, Lady Stardust är en utmärkt programledare o sångerska. Har hon visat innan.
            Och Sarah Sjöström. Vilken fantastisk insats ! Att vara bäst när det gäller. O så överlägsen i loppet på 100 m fjäril. O nytt världsrekord. Jaa vi har ochså en kvinna till bl.a. som skall hyllas ! Det är den fantastiska Ungerska simmerskan Katinka Hosszu !  
           Och givetvis hyllar vi Sveriges första medajlvinnare , Emma Johansson . Som fixa en silvermedalj på linjeloppet på cykel. Jaa, Nederländskan som ledde o föll. Tråkigt. Men en Nederländska fick ju vinna ändå. Ett hjul före Emma. 
 
         Jaa, sen tycker jag att dom som harr hand om Os-sändningarna i Sverige . Sköter sig väldigt bra ! Gäller både programledare , referenter o bisittare. Och vilka profiler som finns med i soffan..  . Många kända idrottere sen förr i tiden !
             Och kommer Sarah att ta fler medaljer ! Jaa, nu blir det ju till att tävla utan press. Så det tror jag .
 
            Jaa, det här med sport ! Och ett OS . Där människor från en massa olika länder möts. Inte alls oviktigt. Sen får glädjedödarna tycka vad dom vill. Och det här med att själv pröva gränser , oavsett ålder ! Regelbunden motion t.ex.Med ös ! Efter förutsättningarna.
 
 
Jaa, som sagt det här med ett eget koncept. O köra på vare sig det är kryddan OS eller inte ! Har funkat ända sen pensionen 2003 ! Vid 65 års ålder.! Och cykelhjälmen är den samma sen många år tillbaks.
          O det här med att konstatera via foton o skrift att man lever som man lär ! Med fötterna på Jorden o armarna mot Himlen längs livslinjen från Rötter till Barnbarn. 
          Och kul att ett litet land som Sverige forfarande kan få fram Världsstjärnor. Och simning o cykel är ochså stora sporter . 
            Och som sagt var. Det här med kryddorna i tillvaron ! Vackra bilder, Vacker musik o entusiasmerande sport . Även det kryddor längs min livslinje . Som förstärker livsglädjen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0