Jaa, det här med född 1915 .

 
Jaa, idag fick jag syn på att Ingrid Bergman var född denna dag 1915. Det här med kvinnoideal oavsett ljus o blåögd eller mörk o brunögd. Eller en blandning av. Jaa, Ingrid Bergman . vilken vacker kvinna det var ! Själv är jag belåten med att ha  känslor för det motsatta könet , beroende på romantik bl.a.. Detta betyder inte att jag inte kan krama om en man men när det gäller resten , nej !
 
 
Denna kvinna har jag alltid pratat om. Lever ännu 89 år gammal , verkar det som. Glömmer aldrig när jag i Luleå som yngling såg hennes filmer. Och vilka känslor man fick när man såg dom . Och det har jag inte gjort nån hemlighet av.
 
Jaa, det vet alla ! Är ju född den 14 juli . Och har alltid tyckt om och beundrat denna kronprinsessa., Viktoria. Det har jag aldrig gjort nån hemlighet av.Och är för konungahuset. O det här med Franska rötter man har hört talas om inom en av släkterna ! Långt bakåt i tiden.
 
 
Det här med 1915 i december , då föddes min kära mor, Birgit.  . Och hon skall vara med på denna parad. Och detta är väl inte så märkligt ! Det här med att ha en vacker mor utan kändisskap. Jaa, konstaterar att detta är en vacker kvinna vars utseende ger tankar om allt möjligt ,t.ex. bakåt i tiden under århundraden !
           Jaa, ja ingen förlorar väl på att se Vackra bilder, från olika länders natur . Eller Vackra bilder av t.ex. kvinnor, eller lyssna på vad man tycker är Vacker musik . Eller vackra tankar .
              Och det tänker inte en romantiker sluta med ...i första taget ! 
       
 
                        
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0