Jaa, foton från dagens runda mot och i naturreservat.

 
Jaa, Vackra bilder från staden man bor i Simrishamn .Och detta foto av Tommarpsån togs på väg till natureservat nära stan. Varmt o skönt väder men som vanligt ganska hård blåst  från sydväst . Jaa, det här med minoritet av pålandsvindar i sommar har mn ju koll på via dagbok. Dag för dag.
 
 
Jaa, så småningom ställdes cykeln nära denna lilla göl. Och apostlahästarna började användas västerut. 
 
 
Så småningom kom man upp till en parkering . Den har jag ryggen mot när detta foto togs . Visst är det vackert med ljung ! Och det märks att det är ganska torrt i markerna . Nått regn o tala om har det inte varit här i sommar på Österlen tycker jag. Regnskurar nån dag , lite med åska  men som sagt ochså lite med pålandsvind.
 
 
Det finns ju några bänkar här på parkeringsplatsen ! Foto taget från en av dom åt väster. Den korta slingan gicks idag. O en enda människa mötte jag , en äldre man med en cocacola flaska i näven.. Själv hade jag en cocacolaflaska med vatten med mig. .
 
Det här med att hitta motiv. Det här fotograferades på hemvägen, en liten bit bort från där cykeln var parkerad .Jaa, visst är det fråga om besök i Bäckhalladalens naturreservat 
 
 
Jaa, det här med fina parker o grönområden i stan. På väg genom detta till så småningom Suckarnas gång och sedan affär där bl.a grillad kyckling inköptes !
        Jaa, nu återgår man ju till det vanliga utbudet igen på Tv ! Och till min glädje såg jag att avsnitt från den Engelska antikrundan visas kl 18 . Det är ett program som man gillar skarpt . Med programledaren Fiona.
        Och OS tyckte jag som sagt var en höjdare o titta på. Och då inget nattsudd mer än nån gång. O se repriser dagen efter kl 8 med Lisa Miskovsky med gäster som bra programledare till kl 10.o OS-studion därefter. Med gäster. För att sedan se direkt med början på eftermiddagen svensk tid ! Mitt koncept följdes.
                    O i morgon skall guben  tvätta . sen blir det motion igen.!
                  
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0