Jaha ja . Gårdagen var det. Koncept så länge OS pågår !

 
 
Jaa, varför inte inleda med ett foto signerat  Natural Photos .Iceland Skogafoss waterfall. här är nog inget retuscherat !? Mitt i alla eländespredikningar av olika slag så tycker jag att det är givande o se foton från all Jordens hörn.. O se på OS där människor träffas från olika länder   O hittills bra sändningar tycker jag.Tänk att få sitta o se saker o ting bl.a direkt från ett annat håll från Jorden oavsett det här med tidsskillnaden.Jaa, när Vm o olympiader går i Europa så är ju efekten det motsatta för dom som bor bl.a. i Syd o Nordamerika t.ex. 
 
Hundbad ja . Tror inte denna skylt fanns på t.ex. 1980-talet då man var här med sin hund Igloo . Golden retriver.
 
Jaa, omtyckt mål för många , Vårhallen .Och mindre bilar o cyklar parkerade här . Inte så konstigt ! Säsongen är ju slut ! Skolorna börjat o många semestrar slut ! Joo, då, cyklade hit som vanligt ! Bra för stativet.
 
Ett minne från en sten, säsongen är slut oavsett . Det här med t.ex. 10-dygnsprognoser som stämmer o hur man då kan fasställa prognoser för 50-100 år framåt.Jaa, jag tycker om värme men även andra årstider.. Och oavsett det ena eller andra så kan vi nog inte ändra på det. O det här med södra o norra halvklotet o skillnaderna på klimatet . Varmare där o kallare här eller tvärsom..
 
Jaa, det här med olika stigar på livets väg . Grönska och ang. Österlen t.ex. varnas för brandrisk . Här är det fortsatt tort. 
 
Fått från Hamich ! Good morning  , have a happy day New York State.USA. Jaa, det här med att förstå att det finns vackra vyer från Jordens  "alla hörn " Behöver ju inte betyda att man inte tycker att finns vackra vyer i Sverige . Det har man själv upptäckt med råge från Norrland , till Svealan o till Götaland !
          Os jaa, Jaa, tänker på att det inte är så länge sen som vi hade stjärnor inom friidrotten som Stefan Holm, Christian Olsson o Kajsa Bergkvist m.fl. på 2000-talet Tiderna förändras verkligen. Har ingen i närheten av ! Och konkurensen verkar öka .Men damerna i brottning har tagit en bronsmedalj Hade inte hört talas om Jenny Fransson innan. Och nu kanske vi får en till i dag/ natt ? via.Sofia Matsson. Tyvärr kunde hennes syster inte göra sig rättvisa p.g.a. knäskada. O dom har ju pratat om en sådn skada när det gäller Sofia .
              Intressanta finaler ser man framemot i bl.a fotboll ! Sveriges damer möter ju Tyskland i morgon o när det gäller herrarna så en drömfinal.Tyskland mot Brasilien på lördag . O Matcherna går väl inte mitt i natten, hoppas jag. !
             Vad man skall göra nu snart. Ut o cykla o på hemvägen handla.Och regnkappa kan behövas ?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0