Jaha minsann ! Och OS-konceptet fungera väl .

 
Jaa, innan sammanfattningen så visas detta foto från Diccover Slovenia . Lake Jasna alpin lake stunning surroundings .
              Och idag räknar jag med att ta egna foton från kommande motionsunda !
Jaa OS i Brasilien är ju slut. Oavsett vad glädjedödare tycker ang. detta 200 miljoners land med dess eländiga historia så tyckte jag att det var fina tävlingar, glada människor . Och möten mellan nationers idrottare över gränserna utan att blanda in politik ! Det här med när det positiva överväger framför det negativa o felsökningen inledes utan att se till ett lands historia som nu innehåller 200 miljoner människor ! Jaa, det här med Duktigsverige . 
          Och Sverige tog 11 medaljer o jag genomförde mitt egna OS-koncept. Vem kommer inte ihåg ältandet om Kina innan olympiaden där . Skulle tro att båda dessa länder har det bättre än förr i tiden. O det här med slavhandeln o Brasilien kan vi ju tänka på, t.ex. Via transitvägar .
             Jaa, vädret ja, Nu pratas det om sommar väder igen. Hösten som det pratades om verkar komma av sig .Och det här med tropiska nätter som det pratas om . 20 C o över det i medelvärde per dygn , tropisk natt .
        Så får vi väl se om värmerekordet från 16 augusti i Norrland, Fränsta-Emnäs från 1947 på 34,6 C kommer att slås. t.ex. 
              Nu blir det som vanligt igen O invänta nästa idrottsevenemang.. Är väl World Cup i hockey från Canada i mitten av september ! Men vi har bl.a. V-75 på lördagar o Premier League på helgerna . Så här fortsätter entusiamen o spänninngen att underhållas med även Carpe o crea Diem i tankarna !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0