Det här med att tiden går så fort .

 
Och det här med att titta sig omkring i Världen via foton o skrift o lära sig ännu mer om Jorden.
       Från Best of Galaxies . Antarktis from space . Och nu är det ju så att temperaturen stiger på Antarktis o sjunker i Arktis .O varför det är en självklarhet . Jaa, Vostok är en forskningsstn som ligger på 3.500 meters höjd.i Antarktis Och har rekord när det gäller minusgrader i Världen , sägs det. Och vi har ju markstatioen Mc Murdo stn som jag bl.a refererar till på måndagar . Men där  äe det bara -10 nu 
 
 
Jaa, det här fotot är hämtat från Wikipedia.org. Vilket sagoslott. O platsen är Schwerin i Tyskland o Schwerin palace. Vem vill inte visa ett sådan här vacker bild.Och det här med Deutsche ahnen från min mors mormor som var född i Halle an der Saale o min mormors farmor som var född i Köln. Och jag är nöjd med att hittils fått se så mycket av Tyskland som gjorts Men det här med dessa kvinnors ahnen innan 1800-talet. ej uppgifter på .
 
 
Och tittar man söder över från Tyskland så kan man erhålla denna Vackra bild från igslovenia A perfekt photo from från Pokljuka plateau. Jaa, Slovenien var det som sagt.
 
Och snart kommer " guben" att titta på vinterstudion o sprinten från Lillehammer i Norge . O heja på Stina Nilsson o kompani Spännande. O sen iblir det stan via cykel eller gång. och sen börjar årets upplaga av På spåret i kväll. Jaa det här med spänning o entusism mitt i Alltet som danades i bl.a annat letande efter grodor i Farmors ankdamm. .Trevlig helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0