Det här med Jihadismens fasor. Som även drabbar de som flyr ,flytt.

 
Och det här är min tyske kompis Cais o hans frus Ingrids dotter Anke som bor i Berlin numera sen länge . Var guide åt mig o en kompis som besökte Berlin 2006.Och numera är hon läkare o har barn o är gift med en läkare. Och på facebock meddelade hon att allt var väl men att hon var liksom många traurig över det som hänt i Berlin.När skall denna fanatism sluta att drabba människor på olika håll i Världen . Och det här med att ha en diger lista på alla terrordåd som drabbat Världen 2016. Via bl.a.bomber som även bl.a.Kopterna i Egypten råkat ut för. Och folks rädsla i Tyskland o andra länder. Kan ochså driva folk in i politisk extremism.Tyvärr . 
  Och det här med empati o tänka på den Ryske ambassadörens familj och offer o anhöriga i Berlin . Och på en julmarknad vistas ju ochså barn o även äldre.
                   Och när det händer sådant här verkar det ibland vara så att man tar till ordet Fascism . Som sagt den ene fanatikern föder den andre. Och rädsla kan driva folk mot saker o ting som inte är nått att hålla i handen. Men för mig är det inte svårt att se vilket problem som är störst i dagens värld . Och det här med att gå o frukta terroristattentat . Leder till oro o ångest. för många.
 
 
Jaa, i söndags sjöng 3 körer inför fullsatt kyrka i Simrishamn. Och då kören jag är med i , Psalvia. Och applåder uttdelades o beröm .Igår blev det en kortare cykelfärd med efterföljande handling. Och då togs detta foto.
      Känner man folk som man kramat om och har haft kontakt med sen barndomen som min mor hade med Cai och sen Cai med mig mera sen mamma dog. . Då går naturligt tankarna till Anke o hennes familj i Berlin.
           Märkligt vore det annars.
 
        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0