Det här med vackra bilder o få ge o ta från följare o dom man följer.

 
Och visst blev det en cykelfärd igår ochså med promenad i Vårhallarna Som ligger norr om Simrishamn som ligger vid sydostkusten i Sverige. Och det här med t.ex. istidens härjningar Och det här med sydväst/västvindar o det här med klimatet. O tänka på golfströmmens inverkan på västra Irland, England o Frankrike, inget nytt fenomen. O Irland har ju haft nattfrost emellanåt men idag har Dublin + 12 C Och så vill jag påminna om värmerekordet för Sverige från 1977 24/12 i Simrishamn på + 12,7 C. O vad tror ni vindarna kom från då. Inte nord,nordost eller ost.Men vi har ju januari o februari där det är störst chans för oss i sydsverige att titta på det upplyftandet vita.
 
 
 Följer ju Life is Beautiful. bl.a. O det här är ju en Vacker bild. Och det anges inte från denna sajt vilken plats fotona/ bilderna kommer ifrån. Men vi är väl Världsmedborgare ! 
 
 
Jaa, det här med kontraster i Världen.Foto från Israel Revealed  När jag i januari var i Israel i slutet av 1980-talet så gick det att bada i Röda havet . Var som en varm svensk sommardag. Snö ja, kan ganska ofta läsa om den i Jerusalem som ligger högt men har ochså för mig att jag läst om snö på Golanhöjderna där det idag är lika varmt som i Dublin.! 
 
 
Jaa, detta foto retweetas från Iwona Grabowska via Astrid Van Langeraad en Nederländska som blivit intresserad av mina egna foton .O som tydligen i sin tur retweetar dom.
 
              Jaa, cykelfärd idag . Om inte halka råder.. Men +3 C sägs råda 
 
Jaa, Em-handbollen Sveriges damer vann ju över Spanien Men förlorade mot det nederlagstippade Slovenien. Och såg ju ochså när Serbien slog Spanien. Innan. Och det här med att skriva ner Slovenien som gjorde en jämn match mot Serbien. Vilka kantspelare Slovenien har .. 
 
 
Det här med höjder i Israel. Detta foto hittades från besöket i Israel. Foto taget från en bussresa,  etapp från Jericho till Jerusalem. Och under färden mot Jerusalem besöktes ett Grekiskt-Ortodoxt kloster . Det här med fina minnen. Tror klostret låg här i närheten ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0