Gott nytt år . Önskar jag som medborgare i Världen.

 
Och vädret för närvarande hindrar mig inte från arr cykla. O igår blev det en lite längre runda med cykeln. Jaa, det är the Boltic sea som skymtar . När man tänker på året som gått. Så är jag nöjd med det egna livet. Men tyvärr så har bombdåd och andra förskräckliga våldshandlingar drabbat många människor i bl.a krigsdrabbade områden och även t.ex. i Europa.
 
Och detta foto togs ochså igår och dessa svanar är ingen sällsynthet i hamnen.. Och särskillt skygga är dom inte . Så nån svårighet o ta en närbild var det inte. Jaa, kanske dom som man fotade som nykläckta  i våras ?
 
 
Och vem besökte man bl.a. inte på hemvägen . Bl.a. minsta barnbarnet Rut på väg ut . Med mamma.Anna.
  Och Rut ser ju nöjd ut när farfar fotade.
 
 
Tycker ju om att visa foton från övriga delar av Världen. Jaa det här fotot som S.M. H.Amsterdam retweetat från Wether foto med texten Best of 2016.. Sunset Zeeland får representera mina foton from outside Sweden.
           
 Jaa, vädret i Sverige fortsätter  att bestämmas av lågtrycken på rad som går via Norska havet via fjällkedjan i norr mot norra Ishavet. Men vi har januari, februari och även mars kvar innan våren kommer.. Och finns platser med minus i Världen o då Arktis o Sibirien, Och i vanlig ordning har bl.a Verkhoyansk i Sibirien ca - 40 C. Och bl.a. Alaska o norra Canada . Minus så klart.
         Jaa, sen påminner jag om platsen Allgunden i Götaland som 5/1 1973 hade + 12,7 C  O ett värde  från Norrland o Bredbyn som den 11/1 1971 hade + 12,2 C . 
 
Jaa, kan inte göra så mycket åt vädret . Tycker det är intressant att lära sig det här med bl.a. lågtrycks gång o högtrycks lägen. O andra naturliga förklaringar till varför. Och påminner om positiva artiklar som är glömda.om Ozonlagret  på väg att repareras o  att koldioxidutsläppens utplanande .ochså nämnts . Jaa, det här med som säljer mest i dagens massmediala samhälle ?
       Jaa Gott nytt år, Happy New Year ,Glücklicher Neues Jahr, Bonne Annee, Felice Anno Nuovo. And so on to the  World. wide .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0