Alla tiders bra foto om man får säga det själv !

 
För snart ett år sen i Då föddes denna parakit i Motala ! Och min kompis Torsten i Askersund körde för mig dit när han hämtades där på sensommaren 2015   ! Och jag frågade honom vad vi  skulle skall döpa honom till ! Totte sa han ! Och därför heter fågeln Totte ! Liksom ett av barnbarnen ! Men det var inget som Torsten tänkte på så klart !
          Kommer ochså ihåg att damen i affären som sålde honom först frågade om jag jobbade o var ensamstående ! Bor själv sa jag men är pensionär ! Jaa, Totte fick inte ensam bara sitta inlåst i en bur utan skulle ochså få flyga fritt inomhus ! Men det har många av mina fåglar som hafts förr fått göra ! Även på undulaters tid ! Och när dom blir hungriga uppsöks naturligtvis buren ! Och på natten är han inlåst i buren !
 
 Och hästen han rider på ? Ett pris från en frågesportstävling i Ängelholm för många år sen ! Tillhörde en V-75 klubb där och var med på deras stora tips ! Och fick en en del vinster under dom åren som delades med många andra , främst då Ängelholmare ! Körde då motorcykel dit till våra sammankomster o låg över hos kompisen Björn utanför Ängelholm ! Där han o frun hade hus ! I närheten av Källna kyrka . Detta var alltså ... på 1990-talet ! Bra att ha minnen från det mesta i ens liv ! Tyvärr fotograferade man inte nästan nånting på den tiden men motorcykeln kan man ju visa ! Från inköpsdagen i Olofsström  ! Där jag hade med mig en motorcykel som var en bra avbetalning vid köpet På foto syns den nya. En Yamaha Virago 1100 kubik !
 
 
Och detta är en Vacker bild ! Retweetad från S.M.H. Amsterdam ! Spring in Netherlands/ Holland today ! Joo då har ingen anledning att förneka att Mormors farfar var född i Amsterdam i början på 1800-talet o mina 25 % Tysk/ Nederländska rötter i mig då ? Ochr de kvinnliga innan 1800-talet ? Jag tycker det här med Vem tror du att du är  intressant att fantisera om men är ingen kändis så man har ju inte råd att åka omkring o få reda på Vem man tror man är med hänsyn till dessa 25 % ! Dom andra har man bättre koll på !
       Det här med livsglädje kan ju ofta leda till entusiasm som kan bli tjatig ! Men det bjuder jag på !
     Nuet jaa, städning av fågelbur klar, Totte sitter på min axel när man skriver ! Nu ser man fram mot motion o senare att titta på paralellslalom från Hammarbybacken. o sen att få titta på Champions Leaguematchen mellan Arsenal o Barcelona ! Vem man håller på båda men att dom möts borgar för fin fotboll ! Oavsett resultatet ! Håller Barcelona som favorit till titeln ! Och troligtvis blir Arsenal utslaget i kvarten ....Men ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0