Jaa, har bara antagligen ett liv !

 
Jaa, det här med att ta till sig det positiva som ändå finns i dagens Värld det är väl som att svära i Kyrkan ! Kan inte få ut det här men på sociala medier för jag emellanåt en artikel från dn.se med följande rubrik : DÄRFÖR VAR 2015 DET BÄSTA ÅRET I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA ! Joodå vet hur det ser ut i Världen när det gäller det negativa men tydligen är det väldigt svårt i lobbyismens tidevarv o påpeka det positiva  ! O inte lika lukrativt !
 
Dessutom har jag studerat en artikel med rubriken DE 10 STÖRSTA GENOMBROTTEN INOM VETENSKAPEN I ÅR ! Bara o googla om man vill läsa de här artiklarna med dessa uppräknade rubriker !
 
Jaa solen ja ! Njut av den oavsett ovan molnen eller ej ! För förutan den hade bara varit mörkt o o en massa minus i Världen ! O det här med växthuseffekt utan den hade vi inte klarat oss oavsett ! Jaa, att pricka in det absolut rätta/perfekta medelvärdet på Jordens medeltemperatur genom tiderna verkar inte ha kunnat gått ! Om man ser rfrån tidernas begynnelse till dags dato ! Och som sagt vi vet vad ett stort vulkanutbrott kan ställa till med ! Även om datoriserade matematiska mallar kan räkna ut när utbrottet kommer med t.ex. sprickbildning ? Hur stoppar man det i så fall ! Ang. en aktivitet som ligger o pyr ? O det här med kontinentalplattornas rörelse är inte heller växthuseffektens fel !
 
               Min optimism är så stor att jag redan nu börjar att titta på lördagens V-75 på Jägersro ! Lycka till som Uno Hedin alltid så  när han redovisade sitt tips i sportradion ! Jaa, och som sagt det här med förfäderna som ibland fick leva på rutten fisk o kornbröd ! Och med klimat som gick upp o ner !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0