Jaha, då fick man slå upp de bruna en fredag igen !

 
Jaa, detta foto togs innan man gick ner på stan idag ! Kan det ha varit lite under nollan i natt ? Och det är lika bra att ta sydvästen på sig igen ! Med det menas att de hela tiden övervägande rådande sydvästvindarna råder fortsatt ! Jaa, det här med maktbalansen ! Påpekas kan att det i morse var -26 C  Nikkaloukta och i Yakutsk , jaa, minus 50 C kunde det komma upp i  i idag och i morgon ! Var glad över att den kylan finns för växthusbalsens utropade måste, + - noll medelvärde ! 
 
Och hur vädret blir imorgon på Jägersro under V-75 ! Enligt prognos nu bra men ibland stämmer inte ens en sån prognos !
 
I helgen är det  skidtävlingar i Holmenkollen ! Herrarnas 5 mil i morgon o på söndan damernas 3 mil. Det är väl masstart ! Har förlikat mig i det här med masstart men oj vad det var spännande förr när individuell start förekom alltid !
 
Jaa, då det gör jag ! Stöttar Nordens Ark ! Och har köpt deras almanacka i år ! Och detta är januaris foto med en varg ! Foto taget av Jeanette Liljedahl ! Så nu kommer foton från varje månad under året !
 
 
Här har vi februaris djur från Nordens Arks almanacka ! Tydligen finns det 9 underarter av leoparden ! Snöleoparden har jag hört talas om ! Den blev ju inplanterad i ett naturreservat ovanför området där   Olympiska spelen i Sotji gick, om jag inte missminner mig !
       Det här är en Amurleopard ! Och vill man lära sig mer så gå in på Nordens Ark , både via besök eller google ! Har själv inte varit på besök på Nordens Ark men skulle gärna viljat tillsammans med någon ! Tycker alltid det är kul att ha nån med mig ! Måste ju finnas övernattningssälle i närheten ! Foto taget av Eidar Hauge .
 
           Och skvalpet i den svenska ankdammen fortsätter ! Och ibland verkar det som politikerna tävlar i att vara godast ! Utan att våga ta i den hetaste av potatisen ! Man " kan inte vara vän med hela folket inte heller med alla av dom som är flyktingar var av en del nyinflyttade " ! Jaa, det här med Extemism vare sig den är politisk eller religiös ! 
      20 % av Isis/Dasch sägs vara skadliggjord ! Hur många år tog det ? Men hur många extrema religiösa grupper har vi inte kvar på kartan ! Kan inte räkna upp dem alla från Boko Haram till Al Shabab ! O det här med Jihadister ! O gör man detta konstaterande då kommer väl nån på att det är Israels fel allting !
 
          Och det här med ett måste o bli slav under nått ! Trevligh helg !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0