Jaa, kampen fortsätter mellan Gumman Tö o Kung Bore

 
Jaa, nu är det ju lika mycket snö som det var innan sydvästen återtog kommandot ! Och skall man tro på  prognosen framåt så kommer nog gumman Tö o visa sig igen här nere i sydost ! Det verkar ochså som om mellan-o norra Sverige skulle få det mindre av kylan som beskrevs på löpsedlar som köldchock , ja nått liknande ! Jaa, en annan som har bra minne har ochså sett namnet monsterkyla i sammanhanget ! På löpsedel ! Jaa, detta scenario gäller även i t.ex. Nordamerika ! Skillnaden i östara Usa motför vid ca samma tidpunkt förra året ! Jaa, det här med lågtrycken t.ex. o vandringarna ! Verkar inte vara lätt att hålla reda på oavsett århundrande  ! Och trevlig helg oavsett !
 
 
Jaa, vad är det för ett djur som tar sig över staketet till min terrass ! Gissar på en katt ! Man kan ju se ett spår av en tass på fotot o sen flera av olika storlek ! Och det var lika dant ungefär när det var snö här innan den töade bort förra gången ! Men detta inträffar alltså på nätterna ! Intessant !
 
          Jaa, då har man en helg framför sig igen ! Med V-75 i Gävle o världscup utför o på längden ! Och Premier league ochså förmodar jag ! Och idag är det tävlinar utför både från Wengen o Flachau där väl natursnö fyllts  på ! Trevlig helg !
          Joo det får man ju inte glömma ! I morgon fyller min Örebrokompis o gamle lekkamrat Rolf år ,grattis men jag ringer ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0