Det är bara att köra på , efter egen förmåga.

 
Jaa det här med Tobisviken o Vårhallarna ! Ofta ett mål för en annan . Med minnen av högtryckssomrar o ostvindar som var väldigt ihärdiga förr i tiden. När barnen var små o en annan skolgrabb o tonåring när man bada i Vättern på somrarna med stabilt högtryck o även där ostvindar .
 
 
   Jaadå välkänd plats för oss som t.ex. bor i Simrishamn o även turister som ständigt återkommer till Österlen.  Jaa, det här med vackra platser på vår jord . Och i dag på klipporna pratade jag med en Stockholmare som bodde nära Solvalla och som var här med familjen ! O även 2 killar som kände ett av mina barnbarn ! O andra !
 
          Jaa, inget dumt foto detta heller även om man fotat liknande innan. Det är ju idag som gäller
           
 
Och så här ser det ut när man går tillbaks till den parkerade cykeln och cyklar på cykelvägen in till stan.
              Jaa, det här med super värme o varmare än någonsin. Kan då återigen upplysa om följande . Borås 20 juli 1901 + 36,0 C. Augusti närmar sig rekordet där är från Holma 9/8 1975 med 36,8 C. Och Örebro hade detta år den 7/8 36,0 C .
 
 
Från det ena till det andra ! Från Life on Earth. Alligitors in Texas. Jaa, det här med olika djurliv i Världen. Kan ju vara bra att tänka på ! När man ondgör sig över djur i den svenska faunan i Sverige !
                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0