Jaa, ytterligare en bra dag i Jahans liv.

 
På väg mot Vårhallarna togs detta foto från en välkänd bro vid en damm nära campingen i Simrishamns stad ! Har visat detta motiv förr men vadå då. Men som sagt några hägrar har ej upptäckts !
 
Att motiv återkommer har ju ingen betydelse ! Nya läsare dyker ju med all säkerhet upp  från olika länder ! Och det är the Baltic sea som skymtar mellan träden ! Foto taget från då the southeastcoast of Sweden !
 
Och här har vi då ett foto taget norrut från Vårhallarna ! Ett ställe med ochså hundbad o vacker natur . Och fortsätter man norrut så kan man gå till Baskemölla .
 
Och korna trivs i ett inhängnat område ! Rasen ? Vet ej 
 
Och här har man varit många ggr o tittat. Och om det var denna befästning som räddade Sverige ! Knappast ! Snarare det här med rälsens bestående för transporten av järnmalmen , typ.
 
 
 Sen begav man sig tillbaks mot den parkerade cykeln vid hundbadet ! Och solen synes här ha träffat lyktor o bilars vindrutor .
 
Jaa, och så småningom var man inne i staden igen o på väg mott livsmedelsaffär fotades detta par som verkade ta det lugnt o njuta av lite sömn ! Och inne i livsmedelsaffären kom man först i slang med ett par män från Nederländerna , engelska så klart ! O strax därefter med en dam från Tyskland o hennes man där hon mest med förtjusning pratade  med mig ! Givetvis på tyska . Fattas bara ! Jaa, det här med att kunna slå sig i slang med många utan krussiduller ! Kul !
             Jaa, vädret ! Bra men som vanligt blåsande o som för det mesta då från sydväst ! Och Dansken skriver nu Risiko för kraftig regn og skybrud ! Och för ett tag sen såg jag att det åskade vid gränsen mellan Tyskland o Danmark ! Inte så många smällar. Men det verkar som Bornholm och Simrishamn  ofta inte får det som bl.a övriga Danmark o får .o delar av Skåne
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0