Some higgely-piggledy fhotos

 
Hjo, Hjo, ! Vem känner inte till den platsen ! Uppvuxen där på somrarna på 40-50 talen ! Och sedan nästan årliga besök ! Men Rut har inte varit där ! Men hon har fastrar som bor där o i närheten !
 
Plötsligt kan dom dyka upp i t.ex. mobilen. Jaa, försöker erinra mig när detta foto av denna  slipsklädde yngling  i mockajacka kan vara taget ! Kul att visa det här med håret som grånade ganska tidigt ! 
 
 
Jaa, kan det här lumparkortet vara en ledtråd om man ser till håret ! I så fall  i 18-årsåldern ! Och det här med likheter som spridit sig via gener !  Går inte o frita sig ifrån.
 
 
 Huller om buller var det ! Detta foto är från den baltiska kusten är retweetat via Sming 7655/ www.zineye.com
 
 
Och detta foto har jag hittat hos www zineye. com ! Foto mot Narva. O den staden har vi svenskar ju en del erfarenhet av. 
 
Jaa, dettta foto dök upp signerat sming 7655 ! O vem tycker inte om vackra bilder oavsett årstid ! Och själv tycker jag om även kalla vita frostiga vintrar ! Och oavsett vad man tycker så har jag inte räknat bort kung Bore !
 
Och det här fotot är taget 2010 i Askersund ! Det här med en långtidsperiod och vad som menas med det !
 
                       Som sagt det här med att njuta av foton från olika årstider ! Som går att ta eller finns i arkivet !
      I kväll smäller det ! Då möts Frankrike o Tyskland i den andra semifinalen i em-fotbollen. Jaa, Tyskland får spela utan Hummels t.ex. Avbräck ! Spännande blir det att se vilka som går till final mot Portugal.
             Och innan dess blir det motion i skapligt väder men i blåst som vanligt . Därefter några ärenden på stan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0