Trots byig vind som vanligt, cyklande på Österlen.

 
Motionen är utförd idag ochså ,i vacker omgivning ! Jaa, det här med byig vind. Är inget som man är ovan med ! O får stå ut med. Vindstilla ? Då får vi nog ha ett mäktigt högtryck över oss med förhoppningsvis ostvindar !
Jag förstår att konstnärer trivs på Österlen ! Går o hitta fina motiv , både här o där ! Och när detta motiv dök upp ! Inget snack om att det fotades !
 
 
 Och kanske någon förstår var jag bl.a tog min cykeltur o så småningom vände nosen åter mot stranpromenaden,cykelvägen . 
 
 
Det här med motiv. Foto mot staden Simrishamn . Jaa, det här med böljande sädesfält o ibland kulligt landskap ! Det här med platt som en pannkaka håller jag inte med om. Och andra slätter har man ju sett ,t.ex. Närkesslätten , ochså den mycket bördig !
 
Jaa, så avslutas med detta foto ! Som inte heller skäms för sig ! Och inte illa ! När jag tänker på alla vackra platser med omgivningar av olika slag som jag fått uppleva , bott på o besökt. I Sverige ! Men känner mig som en Världsmedborgare o ingen nationalist ! Så därför känns det bra att även visa foton från olika delar av Världen !      
    Och motionen överstökad. O nu Em i friidrott som kommer att avlösas av semifinalen mellan Tyskland o Frankrike fotbolls-Em och då vilket land som ställs mot Portugal i finalen ! Som sagt Tyskland saknar ett par spelare ! Håller nog Frankrike som favorit men...Tyskland skall man ju aldrig räkna bort.
         Jaa, idag var det skapligt väder ! Men till början behövdes 2 tröjor i den svala vinden till att börja med på cykelrundan. Men sen blev det varmare när solen strålar visade sig mer , o en tröja åkte av..
       Jaa, följande läste jag idag på en vädersajt. Det svala o ostadiga vädret fortsätter även framöver vilket börjar dra ner betyget för juli månad ! Jaa, det här med " siandet " ! 10 dagar framåt eller 50 år framåt.
           
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0