Har man inte egna så kan man ju visa andras foton.

 
Som sagt ! Jaa, det här med aptitretare på livslinjen Från Rötter till Barnbarn med fötterna på Jorden o armarna mot Himlen oavsett man bor i Korpilombolo eller Kathmandu. jaa, en livsfilosofi så bra som någon !
       Och mina aptitretare är då bl.a. Vackra bilder, Vacker musik o spännande sport.Och det här med min musiksmak ! O det här med smaken är som baken delad ! Och det här med att studera Världen utanför 9,5 miljoner landet med över 7 miljarder innevånare utanför !
          Jaa, detta foto som jag fastnade för kommer från Earth Pics Fly me to the moon lyder texten till .
 
Från Sming 7655 med texten  China Sanjiang. Jaa, det här med natur oavsett all negativisering i våra dagar så verkar det finnas vacker natur här o där i Världen. O då naturligtvis ochså inpå knutarna .
 
Titta vilket foto ! Från Kieran med texten Nova Scotia Cabot Trail ! Och det här är foton som retweetas till följare Världen över , även då till mig. Och dessa som jag följer, följer ochså mig för det mesta. 
 
 
 Jaa, även Life on Earth får jag foton ifrån ! Bla. bilder av djur. Och det här är alltså Snow Leopards . Som verkar gå uppåt i antal igen. Kommer bl.a. ihåg att dom blev utplanterade i ett naturreservat ovanför Sotji ! Påtalades i tv under olympiaden där ! Bra med bra minne ! Och det här att inte skryta i media om vad man stöder ! Men Naturens Ark är bl.a. nått som jag stöder !
             Spännande sport bland annat. O det här med entusiasm o fantasi o vara nöjd med sig själv bl.a. Oavsett hur gammal man är o vad andra tycker. Att oroa sig för morgondagen är  inget för mig som gör allt för att förlänga livet ! Och entusiasm , nyfikenhet o spännande saker. Ränderna går aldrig ur ! Som väl är !
          Och ikväll inleds den första kvartsfinalen i fotbolls-Em i Frankrike ! Den mellan Polen och Portugal ! Tror Polen vinner ! Håller på dom ! Och detta har inte ett dugg med att jag skulle se ner på Portugiser ! Det här med att man håller på ett lag ! Det är ju fråga om en tävling ! O där säkert en del håller på Portugal.O har dom som favoriter  Jaa, det här med olika temperaturhöjare i ens liv i stort o smått efter eget kynne ! Nu blir det snart att utföra uppdrag i stan.
         Jaa, vädret ja ! Det går upp o ner som det gjort sen urminnes tider ! Och det här med istider, små o stora  o varma  perioder, och orkaner , tornados, jordbävningar, vulkanutbrott mm. som även förr gjorde sig gällande ! Oavsett !

Kommentarer
Postat av: Inez

Åh, så himla söta leoparder!! :)

Svar: Jaa, det är bra att kunna retweeta foton Både när det gäller natur o djur.!
Jan i Askersund

2016-06-30 @ 14:22:44
URL: http://mazraegangall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0