Jaa, Svenska Nationaldagen var det ! Som blivit helgdag !

 Konstateras !Jaa, Sverige är ju ett bra land att bo i jämfört med en del andra länder ! Om man ser till död o förintelse o naturkatastrofer ! Men nån storsvensk kommer jag aldrig att kalla mig ! 
         Det  här med Nationalsånger ! Jag tycker texten till våran inte är bra ! Sverige är ju ett namn på en nation men  nämns inte i sången ! Oavsett om man nu är lika mycket intresserad av övriga Världen ! Jaa, Norden nämns liksom fornstora dar.då ärat ditt namn flög över jorden ! Jaa, det här med död o förintelse ! 
           Men namnet Sverige nämns faktiskt i den Polska Nationalsången. Del av text översatt . -Efter den Svenska ockupationen kommer vi tillbaka till sjöss för att rädda vårt hemland   - Varför har Polackerna detta med ?
 
 
Jaa, det här med att få foton från vackra platser i bl.a Europa ! Detta är ett foto retweetat från Joe Craig/ Picture Ireland via Marie Douglas ! 
 
 
Jaa, det här med ett koncept som man försöker följa så länge krafterna o sinnet står en bi ! Med foton o skrift ! Och att leva som man lär utan att hata men inte alltid vara förtjust över ! Och igår cyklade man hit och fortsatte en bit till fots och som vanligt slängdes det käft med en del kända o okända ! Och är man vänlig o börjar med ett hej så är detta inga svårigheter oavsett utseende ! När det gäller mig eller motparten ! 
 
 
 Motiven återkommer ! Cyklar ganska ofta hit och går som sagt var en bit norrut ! Blir en bra runda men norrut kommer att bli ännu längre nån gång när man känner för det ! Eller cyklande till Baskemölla o gående norrut därifrån. Jaa och möjligheterna äro många för motion o foton !
 
Jaa, här är man på väg tillbaks till cykeln ! Som nu fungerar på alla 3 växlarna efter påseende o service hos Simon ! Vilket gör cyklandet ännu trevligare ! Och får man fortsätta o vara kry o ha anamma ! O tro på det ! Spännande tid väntas !
        Och för en sportfåne , som en del kallas så hägrar fotbolls-em i Frankrike ! O Sveriges första match går om en vecka mot Irland ! Jaa, en del  Vm-atmosfär har man ju varit med om på plats i Berlin  i början av juni 2006 !
 
Detta foto togs av Anke ! Och personerna på bilden äro Björn, Eberhard och Jan ! Nämnas kan att Björn och undretecknad inte hade tur när det gällde utlottningen av biljetter från Svenska fotbollsförbundet :Utan vi fick då bl.a. tillsammans med andra människor från olika delar av världen bl.a. titta på storbilds-tv vilket gick alldeles utmärkt .
                 Jaa, Berlin fantastisk stad att vistas i ! Liksom andra städer man kunnat bo i ! Utomlands !
        Oavsett Nationaldag eller inte !
                   Och idag har jag tänkt mig en cykelrunda söder över ! Oavsett Nationaldag eller ej !
 
 
 
  Jaa, det här retweetades för ett litet tag sen via World Love Flowers ! Jaa många vill ju mixa blått med rött i Sverige ! Och lobbyismen och siffror när det gäller blockpolitikens vara eller icke vara fortsätter ! I Sverige !  
            Jaa, snillen spekulerar ! O lobbyismen flödar i frågan ! Frågan är när detta inträffar och hur man t.ex. förenar rött med blått för att få absolut stor majoritet ! Som sagt det här med för och emot ! Snillen spekulerar ! Frågan är hur det skulle gå till i verkligheten ! Om man nånsin får facit på frågan !?  Och hur kommer väljarkåren att reagera när val kommer ! Och var hamnar det 3 största partiet SD ! Konstateras utan att rösta på partiet !        
                   Jaa, bilder från cykelturen söderut ! Nått för morgondagen att redovisa ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0