Jaa, vackra bilder ! O hoppas på en vacker midsommar !

 
Jaa, det är möligt att man haft den här Vackra bilden med för med texten Cumbria n.v. England  Men den tål visas flera gånger.
 
Det här är ett foto som jag ochså tycker mycket om ! Det behövs inga ord för att beskriva det. Och det är retweetat från Marie Nassar ! 
 
Jaa, det här med vackra bilder ! Nytaget foto. Men oavsett så kom den här hatten bra till pass idag i det varma sköna vädret ! Och nere vid hamnen träffade jag Melissa som bjöd på glass o vi pratade länge o hade trevligt ! Vilken skara man har runt sig ! Och träffade en kompis o en man som jag inte sett på länge !
            Sen knallade man mot affären för att  handla o plockade på gatan upp en barnsko som ett par cyklister tappat ! Och dom såg när jag plockade upp den o stannade upp o pratade med mig ! O tänka sig paret var från Italien och kunde bra engelska ! O vi pratade om ditt o datt ! Och dom tyckte absolut att jag skulle hälsa på Påven.! 
 Italienska ja. O dessa ord, fraser !  Ciao, buongiorno,  mi chiano Jan, sono svedese.. Men med ett smajl o vänligt sätt kommer man längt oavsett ! Buona sera på er.och en trevlig midsommar ! Och hoppas inte några fronter kolliderar över delar av landet när utelivet tar sin början ! Här hos mig på  Österlen spås risken för åska o rikligt regn vara störst på söndag ! Vi får väl se hur det blir med det ! O glöm inte mitt i värmesnacket att 1947 den 29/ 6 hade Målilla i Småland + 38,0 C . Och det är varmast hittils i juni månad . Men det här med varmare hittils. eller än någonsin. Och hur varmt eller kallt det var innan mätningarna börja i Sverige/ Världen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0