Jaa, vilket party bland nära o kära ! Från söder till norr !

 
        Vi kan väl börja med foto från rummet jag sov över i ! I sällskap med en av sönerna ! Och många andra låg över hos världparet. En av sönerna o hans fru.! Jaa, det här med att ha " en stor klan " brukar man ofta prata om ! Och är den näst äldste i den ! Om man ser det  på mitt sätt ! Och detta härliga party o släktträff var ytterligare en händelse längs livslinjen Från rötter tiil barnbarn !
 
 Och detta foto visar en del av " min stora klan "  Kan säga att anledningen till festen sitter längst till höger ! En av sönerna !
 
Och nu blir det naturbilder från i närheten av havet i Karlskrona, i närheten av där man låg över o partajade ! Äldsta barnbarnet syns på bild ! Och för dom utomlands ifrån som tittar på bloggen kan nämnas att havet/ innanhavet som det är fråga om är the Boltic sea. !
 
Vi fortsätter med bilder från stranden ! Och här syns ett av barnbarnen ! Själv har jag tagit foton här för flera år sen och det var kring nyår ! Och nu var det ju betydligt lummigare !
 
Jaa, här blir en radda naturbilder, som sagt ! Och dom skickas även ut till övriga Världen, då. via media ! Där jag ochså får tillbaks från delar av Världen , vilket ibland visas här. Platsen jaa, är alltså Karlskrona, Blekinge , Sverige ! Blekinge är väl Sveriges minsta landskap och kallas Sveriges trädgård/garden ! Och  gränsar till Scania, Småland ! Alltså ligger Karlskrona i södra delen av Sverige !  Detta skrives beroende på att jag har utländska besökare på denna blogg !
 
 
 
Att detta är 3 av mina barnbarn är ingen hemlighet ! Och ett sådant här foto, vem vill inte visa det ! Och det äldsta barnbarnet är med här ochså ! Åldern ? Han föddes samma år som en annan blev 50 ! Alltså är han 28 år !
 
Även i Karlskrona med omnejd kan man se härjningar från istidens tillbakagång. ! Jaa, det kan man ju tänka på när man står o njuter här vid kusten. Vad våra förfäder fick gå igenom oavsett få till antalet i jämförelse med idag ! O idag är vi  över sju miljarder på Jorden !
 
           Jaa, tagg Em i Frankrike ! Jaa, det här med bråkande supporters som fördärvar för fotbollen ! Där majoriteten vill njuta av sporten o inte av genomtänkta ? huliganers sammandrabbningar ! Idag tror jag att en minoritet supporters från Irland o Sverige inte brakar ihop ! Brukar dom inte göra ! Spännande blir matchen i varje fall. Och vilka högtidsstunder nu framför tV:n några veckor. ! Och att en del  "kultursnobbar " inte tycker sport är " Comme il Faut " bryr man sig inte om ! Och terrorister uppenbarar sig var man minst anar ibland. Oväntat var det än gäller tyvärr ! O spränger bl.a. människor i luften ! En realitet som inte verkar upphöra !?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0