Jaha då var det fredag igen ! Men jag har ju fridag alltid !

 
     Jaa, några Vackra bilder i nuet har ju inte kunnat tas sen Karlskrona p.g.a. bl.a. vädret ! Men man har ju andras i nuet att visa ! O detta foto är retweetat från Earth Pics . Grand Canyon sunrise .
           Vädret ja här i southeast of Scania near the Boltic Sea Tittat på radarbild i morse och enligt den o rapporter skall det bli regn i em så det är inre tjänst som gäller ! Med Em-fotboll som gäller ! Matchen mellan Sverige o Italien ! Som man bävar inför men under har ju skett när det gäller underdogs ! Igår jaa, Polen o Tyskland spela oavgjort i en " sån såndär match " .
 
Och här har vi radarbilden man titta på i morse ! Och det verkar nu då som ett område går österut längs kusten o ett som sagt mot oss i södra Sverige ! Jaa titta ut genom fönstret nu 11.56 o det är igenmulet men inget regn ! Jaa, det här vilket väder olika länder har , Island t.ex. + 9 C ! Och i det landet är väl aldrig riktiga vintrar eller sommrar ? Har jag förstått ! Närheten av Grönland men ochså det här med golfströmmen , väl.
 
Jaa, det här fotot retweetat från life On Earth med texten This is a hornet mouth which happens to do a exellent jobb of looking like a mouth ! Kul foto o det här med att likna för att skrämma !? O omvandling via ..
 
Joodå, Slovenien är ett av 4-5 länder som intresserar mig förutom Sverige.  Holidayautos visar bild från  Maribour !
 
Och Stephanie Horgan önskar Happy Friday med foto från harbour of Cork ! Och var Cork ligger ? Det är bara att ta reda på via nätet !
           Och så  håller vi tummarna för Sverige idag mot Italien i fotbolls-em i Frankrike ! Även fast Italien är ett av dom länder man skulle tänka sig kunnat bo i ! Och som sagt Happy Friday !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0