Några foton o det här med Em i fotboll !

 
     Från mina följare på nätet får jag Vackra bilder o ger ! Idag har jag lagt upp detta foto ! Taget i juni 2013 ! Platsen ligger ca. i mil norr Askersund och  är ett naturreservat , isälvsområde och unikt i Sverige har jag läst på nätet ! Namnet är Tjälvesta Ängar ! Och där har man fotvandrat åtskilliga ggr ! Ett par småsjöar finns här o detta är Kyrksjön ! Och mer går att läsa på nätet !
 
 Jaa, det här med klok som en uggla ! Nu skall man inte förhäva sig. Men fotot är retweetat från Vladimer Antonov och är från Nya Zeeland, New Zealand ! 
              Jaa, är inte imponerad av Sveriges spel igår mot Irland ! Kunde legat under med t.ex. 2-0 i halvtid ! Jaa, det här med upphåsning ! Visste att i em-kvalgruppen hade Irland slagit Tyskland. Och att en del spelare finns i Premier legue ! Visst blev det bättre i andra halvlek men målvakten Isaksson var Sveriges bästa spelare ! Hur många skott hade Sverige mot Irlands mål inom ramen ! Knappt man vill prata om det.
          Och Belgien skulle ju enligt experterna slå Italien ! O enligt en del av dom skulle väl Sverige ochså slå Irland. Men Italien vann över Belgien med 2-0 , vilka kontringar. Nu kommer Sverige att bli underdog mot Belgien o Italien ! Är bra ! Skräll i nån av matcherna ?
           Och kvällens för mig intressanta match i fotbolls-em ! Portugal mot Island. 
        Och idag blir det till att handla ! Med cykel som färddon. Och det pratas om regn denna vecka o det är kyligare ute ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0