Varför inte börja dagen med detta foto/bild.

 
Jaa, Världen består ju av många olika länder, med olika liv, natur o klimat ! Och i Världen är det över 7 miljarder människor ! Tänk att det kunnat bli så många som det skiftat på alla plan under Världens o sen människans tillkomst som högst på stegen !
           Och som sagt att följa o ha följare från olika håll ! Som förser en med foton/bilder !
       Dagens bild har jag fört vidare från Life on Earth . Worlds largest treehouse , Crossville, Tennessee !
    Jaa, det här med ideer o uppfinningsrikedom Vad hade Världen varit utan t.ex. ångkraft, olja, kolkraft o kärnkraft när den satte fart på utvecklingen ! Sen går det ju att vara efterklok ! O hytta med fingrarna mot förfäderna vars uppfinngar o upptäckter fört Världen framåt. Sen har en del länder hamnat i framkanten av olika skäl !
              Och i dag blir det motion norröver mest på cykel ! Och Dansken pratar om kyligare väder och regn så småningom ! Så värmerekordet ? från Målilla 1947 27/6 på 38,0 C , får vi se om det står sig ! Och på Stockholmsintiativets hemsida har det pratats om att La Nina nu kanske kommer att kyla ner Världen efter El Ninos värme ! Jaa, det  här med att kunna vända på myntet när ordet växthuseffekt ständigt progammeras in i den mänskliga hjärnan ! O hur hade Jorden sett ut utan växthuseffekt oavsett plus 2 eller minus 2 grader av det beräknade medelvärdet ! Vi kan ju ta ett växthus o hur dom får blomning och t.ex. antalet tomater att öka !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0