Inte har man nått tråkigt liv precis !

 
Jaa, det  här fotot, månadens, är hämtat från almanackan jag har på väggen från Naturens Ark ! Mycket fin !
  Det här är en Orusthöna, tupp ? speciellt anpassad till Bohusläns karga natur ! Och fotot är taget av Eva Fredriksson ! Och vill man veta mer om Naturen Ark o t.ex Orusthönan så är det bara att googla 1
 
 
Joodå som sagt ! Igår var jag på pensionärföreningens  månadsmöte i annexet tillhörande hotell Svea ! Och där var huvudpersonerna paret Gunnel o Åke Möller som pratade om och visade foton från deras seglatser här o där i världen ! Mycket intressant ! Dessutom höll en man från kommunen ett föredrag om  apparaturens inträde i bl.a. äldreomsorgen ! :) Efter detta severades kaffe inne på hotell Svea och som vanligt så hade man nytta av sin, skall vi säga t.ex. frimodighet ! Förlåt Jante ! Och hade tur igen o vann på lotteriet en flaska rött igen ! Och när jag lämnade hotellet pratades det ett tag med paret Görefeldt ! Som väl känner till mig o mina barn o barnbarn ! Och på hemvägen togs detta foto mot seglarpaviljongen från hamnkiosken ! Jaa, här kommer jag bl.a. sitta o njuta när det blir vår o sommar när hela projektet är färdigställt !
 
 
Och så här kommer det att se  ut om man ser till den motsatta riktningen jämfört med mitt foto i nuet ! Oavsett delade meningar om projektet så skakar jag det av mig o kommer o njuta här med t.ex. barnbarn o kompisar ! Om man får som man vill ! Och på hemvägen stötte jag ihop med svärdottern Sara som gav mig lift till parkeringen vid hemmet ! Bara en sån sak ! 
          Jaa, på nått vis känns det som mitt liv blivit ännu mer intressant o innehållsrikt ! Joodå trivdes visst i Askersund med Örebro o farmor inom synhåll ! O med mina kompisar där uppe ! O det är väl ingen nackdel att känna här bland nära o kära !
    Jaa, idag skall man sjunga upp sig här hemma o sedan knalla mot församlingshemmet o öva på nya sånger ? Tlllsammans med trevliga människor ! O vi brukar alltid dricka kaffe innan vi går hem ! Jaa, och då blir det ju även en promenadliknande motion idag !
    Tyvärr kunde ju inte t.ex. Stina Nilsson deltaga i sprinten i Canmore i går ! På grund av halsont ! Men hon hade ju redan säkrat 3 platsen i sprintcupen ! Jaa, Kalla då ? Tog sig till semifinal men föll i den ! O det är ju inte för första gången ! Jaa, som vanligt norsk dominans bland damerna ! Men italienaren Pellegrini vann herrarnas sprint före en fransman och en norrman ! 
  Och i kväll svensk tid går tävlingarna vidare med skiathlon ! Blir det norsk defilering o kan ryssen Ustjogov stå emot  dom norrmän som jagar honom om förstaplatsen ! Som han fortfarande har i touren ! Åt Jouhaug är väl inte mycket att göra även om Weng leder !
                    Jaa, dass war alles für heute , glaube ich ! Och vielleicht hatte ein von Österreich meine foto von Wiener sängerknaben hier entdeckt !? Hoffe ich !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0