Jaa, det här med att reda ut begreppen !

 
Joo,   då det blev motion idag ochså med inhandlande av bl.a påskägg ! Erinra mig om att jag aldrig firat påsk med 4 av mina minsta barnbarn ! Och apropå barn o barnbarn ! Det här är en vy man sett många, många ggr ! Sommar, höst, vinter o vår ! Under många år ! Som synes lyste solen idag på rundan ! Men ångrade att jag inte tog vantar på ! Kyligt i vinden o i skuggan o solen värmde inte som jag trodde !
 
Här  har vi en annan vy från staden Simrishamn ! Och nu är man inte så långt ifrån där man svänger av upp mot stan förbi hamnkiosken ! 
     Jaa, har sett på uttalanden från politiker när det gäller det tragiska som hänt i Belgien ! Ygeman S säger i ett uttalande att Sveriges beredskap är god . Peter Erksson MP säger att Belgiens beredskap var dålig. Och Carl Bildt säger att IS låg antagligen bakom ! Fick jag meddelande om sen jag  loggat in på bloggen ! Och nu har dom tagit på sig det hela läste jag ! Dessa Sunnimuslimska extremister !
       Varför har man så svårt att sätta ner foten när det gäller religiös EXTREMISM ! Vi vet väl alla att IS o många andra religiösa EXTREMISTISKA o fundamentalistiska rörelser finns särskillt  bland Sunnimuslimska grupperingar i Syrien o på andra håll ! Och är religiös terrorism nått nytt inom Islam ? Har inte glömt nått som hette Svarta september t.ex. ! O tyvärr läser man ju om ibland att det shiamuslimska Moskeer i Irak t.ex. drabbats av bilbomber o självmordsbombare från bla. IS !
          O det här med att prata om att framhålla politisk terrorism som minst lika omfattande förr i tiden ! Och det här med att urskulda sig med att framhålla andras terrorism ! Hjälper väl inte de som dödats o skadats ! Här i landet finns en politiker från förr som så fort det händer nått terrorattentat hänvisar till högerextremisiska sådana , och att dom varit talrikare förr i tiden. Och det här med Vänsterextremism o vänstervåld nämns sällan !  Men Säpo har även koll på det ! Har dom själv meddelat vid tillfälle ! Efter Uppdrag granskning för några år sen  har jag för mig ! Och Vänsterextremism vet väl alla att det även förekommit i Världen ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0