Jaa, det här med teknikens under !

 
Har installerat en nyare version av windows ! Funkar bra men att överföra foton från mobilen går inte bra när det gäller mina bilder till User ! Men med kameran funkar det ! Det här togs för några minuter sen , visar min skärmbild  ! Får väl ringa till nån som förstår sig på det av släkten !
 
           Jaa, nu har ju solen precis kommit fram ! Kl är 17 ca ! Men under motionen som avslutades från ca 3 timmar sen så var det molnigt o en isande nordostlig vind kom emot en ! Konstateras ! Är säkert isande i skuggan nu ochså !
 
Jaa, o ikväll fortsätter snart längdskidåkningen i Canada tour med fristilslopp tror jag det var ?! Och den ende som kanske kan sätta in en kil i den norska dominansen är väl ryssen Ustiuguv ! Och han kan kanske bärga slutsegern när touren är färdig efter helgen ! 
 
Och så har vi/jag ju V-75 på Kalmar att se fram emot i morgon bl.a.  Sen fortsätter ju ochså utförsåkningen ! Några tävlingar kvar innan finalen i St Moritz ! 
                Joo ! O här njutes av tillvaron i stort o smått ! Och min kunskap om allt möjligt är mig till stor gagn o glädje !  Ha en trevlig helg !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0